به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی، امام جمعه موقت تهران صبح امروز(10ابان) در همایش نقش خواص در پیدایش عاشورا که به همت دفتر سیاسی حوزه علمیه خراسان رضوی در محل حوزه علمیه سلیمانیه مشهد برگزار شد، با بیان اینکه درس مهم امام حسین (ع) و عاشورا این است که باطل هر قدری هم که کثیر باشد در برابر حق قلیل است، اظهار داشت: کسانی که مذاکرات دیپلماسی دارند از جمله وزیر امور خارجه و سایران باید بدانند که منطقشان در مذاکرات باید بر مبنای این باشد که قدرت ایران زیاد بوده و سالهاست که ایران، پشت آمریکا را میلرزاند.
وی با بیان اینکه امروز مسائلی مبنی بر تاثیر تحریمها بر روی ملت ایران از سوی رژیم صهیونیستی و نتانیاهو عنوان می شود ، افزود: دستگاه دیپلماسی کشور باید مشت بر دهان نتانیاهو کوبیده و با اقتدار نشان دهد که تحریمها را به رخ ما نکشید چرا که تحریمها بر روی ما هیچ تاثیری نگذاشته است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این مطلب که آمریکا مدت ها است که برای مذاکره با ایران التماس میکند، تصریح کرد: دستگاه دیپلماسی باید بداند نباید یک کلمه هم از موضع ضعف سخن گفته و نباید برای رفع تحریمها التماس کند بلکه موضع ما موضع قدرت بوده و در برابر ظلمی که به ما کردند باید مقتدرانه بایستیم.
آیتالله موحدی کرمانی با اشاره به نقش خواص در پیدایش فتنه88 اشاره و تصریح کرد: مقام معظم رهبری در جریان فتنه 88 مطالب مفصلی را در زمینه نقش خواص در فتنه بیان کردند این بیانگر این است که گاهی فتنههایی پیش میآید که بسیاری از انسانها را میلغزاند و در این فتنه و پیدایش آن خواص نقش موثری دارند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه باید خواص در پیدایش فتنه نقش خود را به طور دقیق عملی کنند، گفت: خواص با اعمال صحیح خود میتوانند فتنه را محو کنند چرا که مرجعیتی برای مردم محسوب میشوند، اما ما 3 دسته مردم داریم، عوام، خواص و دسته سوم افراد بلاتکلیفی هستند که به دنبال هر شعار و فریادی میروند و متاسفانه این قشر در پیدایش داستان کربلا نیز نقش موثر داشتند.
امام جمعه موقت تهران در ادامه با بیان اینکه نهضت حسینی میوههای خود را در تاریخ بارور کرده است، گفت: سقوط یزید و بنیامیه در مقطعی از تاریخ میوههای نهضت حسینی بوده و اینکه در نهایت برای ابدیت ظالم و ظلم سقوط میکند نیز میوه نهضت حسینی و کربلایی است، همچنین باید گفت انقلاب اسلامی ما نیز الهام گرفته از همین نهضت حسینی است.
وی تصریح کرد: در زمان سیدالشهدا (ع) نیز شاهد حضور علمای خودفروختهای بودیم که دشمن روی جایگاه آن علما حساب باز کرده بود و از طریق تهدید و تطمیع، گمراهکننده مردم در پیدایش قیام عاشورا شده بودند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در تاریخ انواع فتنه و انواع امتحانها وجود دارد و این انسان است که باید با تفکر و تعقل خود از این امتحانها سرافراز بیرون آمده و از فتنه رهایی جوید، در حادثه کربلا در تاریخ نقل شده که پسر زیاد به واسطه تهدید و تطمیع در کوچههای کوفه فریاد میزد هرکس به جنگ با حسین (ع) نرود خونش را میریزیم، خانهاش را میسوزانیم و زن و بچهاش را عزاب میدهیم.
آیت الله موحدی کرمانی گفت: در نهایت میتوان گفت درس امام حسین (ع) به تاریخ و بهویژه ما که پیروانش هستیم این است که در برابر باطل هرچند تعدادشان کثیر باشد باید مقتدر بوده و باطل در برابر حق قلیل است.
وی مهمترین اصل در تبعیت از خواص را تفکر و تعقل عنوان کرد و گفت: اگرچه کسانی که احساس ضعف میکنند باید به انسانهای قوی و خواص مراجعه کنند اما اشکال این است که در این تبعیت و مراجعه متاسفانه تعقل و تفکر وجود نداشته و صرفا تبعیت است انبیا(ع) با مردم معاصر خود مدام میگفتند که چرا چیزی را میپرستید که در آن ذرهای هم فکر نکردهاید، اگر در یک جامعه فردی خود را به عنوان عالم و در زمره خواص معرفی کند، حرفهایش بر عوام تاثیرگذار بوده اما دیگر اقشار که به دنبال تبعیت از خواص هستند نیز باید پیش از تبعیت خود تفکر و تعقل کنند.
امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: در تاریخ و از جمله حادثه کربلا خواص خائن و خواص زال و گمراه وجود داشته که به دنبال آن توصیه شده در زمان غیبت هم نباید به دنبال هر فقیهی به راه افتاد، چراکه یکی از بدبختیها این است که خواص گمراهکننده به بهانههایی و انگیزههایی مردم را گمراه کنند که نمونه بارز آن قرآن بالای نیزه گرفتن معاویه و همچنین تبلیغهای همراه با تهدید و تطمیع پسر زیاد در جریان کربلا به شمار میرود.
وی با اشاره به اعمال تکفیری وهابیون در عصر حاضر گفت: امروز وهابیها و تکفیریها را میبینیم که از بدبختی خودشان را میکشند و انتحار میکنند به امید اینکه با از بین بردن شیعیان به بهشت نائل شوند، این همان تبعیت کورکورانه بوده که افراد را به بدبختی میکشاند.
پایان پیام/
نظر شما