عاشورا نشان دهنده سلوک انسان است

خبرگزاری شبستان: معاون اول قوه قضائیه در مشهد با بیان اینکه عاشورا جلوه‌هایی از زیبایی و زشتی دارد، گفت: عاشورا تابلویی گویا از زندگی بشر بوده که نشان دهنده سلوک انسان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی، معاون اول قوه قضائیه، صبح امروز (10 آبان)در بدرقه سیزدهمین کاراوان پیاده انصار‌الحسین که به صورت پیاده راهی کربلا شدند، اظهار کرد: عاشورا تابلویی گویا از زندگی بشر بوده که نشان دهنده سلوک انسان و همچنین خوش عاقبتی و بدعاقبتی افراد است.


حجت الاسلام رئیسی با اشاره به این مطلب که باید از عاشورای حسینی در مسیر تعالی‌بخشی و تکامل زندگی استفاده کرد، گفت: برای تعالی‌بخشی و تکامل باید دلی پاک و بزرگ داشت و از غفلت پرهیز کرده چرا که با توسل به این فرصت‌ها انسانی متعالی شد.


معاون اول قوه قضائیه با اشاره به این مطلب که فرصت و غفلت در واقعه عاشورا بسیار نمایان بود، گفت: عاشورا هم جلوه کسانی است که یک روزه و چند ساعته با استفاده از فرصت راه چند ساله را در سعاتمندی طی کرده و همچنین جلوه‌ای از کسانی است که یک روزه با غفلت خود راه بدبختی را طی کردند از همین رو باید دقت کرد تا با استفاده از فرصت‌ها به تعالی و تکامل خود کمک کنیم.


حجت الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه استفاده از فرصت‌ها باید پله‌ای برای پیشرفت و تکامل انسان باشد، خاطرنشان کرد: انسان باید بتواند با پشت سر گذاشتن غفلت‌ها، فرصت‌ها را برای خود به مصابحه پله‌ای برای تکامل و پیشرفت استفاده کند و عاشورا پله‌ای برای این تکامل و تعالی به شمار می‌رود.


وی با بیان اینکه امام حسین(ع) و یارانشان همچون خورشید و ستارگان در آسمان الهی درخشیدند و بهترین استفاده را از فرصت‌ها داشتند، افزود: کار انبیاء الهی تعالی و تعالی‌بخشی به انسان است و شهدای ما نیز از این قانون مستثنی نبوده و در همه شهرها مارا به این تعالی و تکامل‌بخشی فرا می‌خوانند.


حجت الاسلام رئیسی خاطرنشان کرد: کسانی که در مسیر زندگی خود حسینی زندگی کردند در واقع با استفاده از این فرصت‌ها به قله رسیده و توانستند مسیر تکامل و تعالی را طی کنند.


وی دعای ندبه، عاشورا، غدیر، بعثت و حضرت مهدی(عج) را حلقه‌های رسیدن به کمال در دین معرفی کرد و گفت: بعثت بی‌علی(ع) ناقص و عاشورای حسینی بی‌وجود حضرت مهدی(عج) نیز ناقص است و همه آنها در کنار هم مسیر تعالی و تکامل را به وجود می‌آورند.


وی با بیان اینکه زندگی ما باید سرشار از ارادت به امام حسین(ع) و فرزند بزرگشان حضرت ولی‌عصر(عج) باشد و باید عشق و ارادت به این خانواد در زندگی جاری و ساری باشد، افزود: در هر یک سال زندگی باید از غفلت پرهیز کرد و مراقب افکار و اندیشه‌ها بود و آنچه در زندگی مهم است مراقبت بر افکار اندیشه و اخلاق و عمل بوده و این یک ضرورت است.


معاو اول قوه قضائیه گفت: غفلت در فکر و اخلاق پرهیز کرد، چنانچه این غفلت در اعمال و رفتار ما تجلی یابد امری بسیار ناپسند است.

 

پایان پیام/

کد خبر 308347

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha