علی اکبر کیانی در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: سازمان انتقال خون یک ارگان عام المنفعه است و وابسته به شخص و یا فرد نیست و ارتباط مستقیم با سلامت جامعه دارد و از همین رو نیز حمایت از سازمان انتقال خون باید در سرلوحه کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: در یک بیمارستان اگر خون وجود نداشته باشد، اتاق عمل آن کارایی ندارد و بدون اتاق عمل نیز بیمارستان معنا ندارد و یک مرکز درمانی بزرگ محسوب می شود و خون نیز اگر سالم نباشد آلودگی و بیماری را به فرد انتقال می دهد و هزینه چند برابر را متوجه فرد می کند، بنابراین توجه به سازمان انتقال خون از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیرکل انتقال خون استان قزوین اضافه کرد: باید توجه داشت خون فرآورده ای است که جزئی از بدن فرد است و وقتی شخصی به این سازمان برای اهدای خون مراجعه می کند، در واقع با تمام وجود تصمیم گرفته است و با اهدای خون دو عمل صالح را انجام می دهد، نخست اینکه خانواده فرد را از نگرانی خارج می کند و از طرفی نیز خون را به یک فرد نیازمند اهدا می کند.
وی عنوان کرد: اهدای خون به نوعی بهترین صدقه است و افراد می توانند به همنوع خود از این طریق کمک کنند و از هر سه نفر در جامعه یک نفر در طول زندگی خود به خون نیاز پیدا می کند.
کیانی با اشاره به لزوم کمک خیران به سازمان انتقال خون تأکید کرد: خیران در دو موضوع می توانند به سازمان انتقال خون کمک کنند که یک بحث تجهیزات این مجموعه است و دیگری در قالب زمین و فضاها برای گسترش است، البته خیران قدم های شایسته ای برای سازمان انقتل خون برداشته و مسئولان نیز پیگیری های خوبی را در این حوزه داشته اند.
وی اعلام کرد: در حال حاضر در سطح شهر قزوین فقط یک پایگاه اهدای خون فعال است که این پایگاه پاسخگوی شهر قزوین نیست و به دنبال این هستیم که حداقل یک پایگاه اهدای خون در سطح شهر قزوین و همچنین پایگاه اهدای خون در الوند داشته باشیم، البته زمین مناسبی در آوج به انتقال خون اختصاص داده شده که پیگیری های لازم در این خصوص در حال انجام است.
مدیرکل انتقال خون استان قزوین یادآور شد: در طول زمان مراکز درمانی گسترش پیدا کرده اند ولی سازمان انتقال خون طی 14 و 15 سال گذشته همین یک مرکز را داشته است وامیدواریم که این پایگاه ها گسترش یابد تا مراجعه کنندگان نیز به راحتی و بدون معطلی نسبت به اهدای خون اقدام کنند.
پایان پیام/
نظر شما