به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیتالله سیداحمد علمالهدی، امام جمعه مشهد ظهر امروز(3آبان) در خطبههای نماز جمعه مشهد در جوار حرم رضوی اظهار کرد: متاسفانه اخیرا در نظام ساختارشکنیهایی را مشاهده میکنیم و نمونه آن نسبت دادن برخی از عناوین نادرست به خانواده امام راحل(ره) و نقل نادرست از ایشان است.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه افراد وابسته به امام راحل(ره) زمینه سوءاستفاده عوامل استکبار را در راستای ساختارشکنی فراهم نکنند، گفت: جریانهای ارزشی مردمی مایه استحکام و ماندگاری نظام است.
وی با اشاره به تلاش جریانهای معاند و انحرافی در ساختارشکنیهای موجود تاکید کرد: تقاضای ما این است که افراد وابسته به امام راحل زمینه سواستفاده عوامل استکبار را در راستای ساختارشکنی فراهم نکنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری دروغ و تهمت را یکی از شیوههای دشمن در راستای ساختارشکنی عنوان کرد و گفت: به عنوان مثال اخیرا مطالب نادرستی درباره امام راحل نقل میشود که در این میان برخی از روزنامههای زنجیرهای نیز به این امر دامن میزنند.
امام جمعه مشهد جریانهای ارزشی مردمی را مایه استحکام و ماندگاری نظام دانست و خاطرنشان کرد: دشمن سعی دارد با تضعیف اصول نظام، وابستگی مردم را به این نظام قطع کرده و زمینه سرنگونی جمهوری اسلامی را ایجاد کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در جمع نمازگزاران نماز جمعه مشهد با اشاره به عید بزرگ غدیر اظهار داشت: غدیر در حقیقت یک حادثه تاریخی صرف نبوده است بلکه براساس مستندات آیات قرآن یک ساختارسازی در نظام اسلامی است.
آیتالله علمالهدی ویژگیهای غدیر را در 4 اصل مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: غدیر روز اکمال دین در مکتب اسلام و همچنین روز اتمام نعمت پروردگار است.
وی با بیان اینکه براساس اصل سوم در این روز به دلیل وحی از جانب خداوند دین اسلام رویکردی الهی گرفت، خاطرنشان کرد: براساس اصل چهارم غدیر روزی است که کفار از دین اسلام مایوس شدهاند.
عضو مجلس خبرگان رهبری از واقعه غدیر به عنوان ساختارسازی نظام در امت اسلامی نام برد و افزود: تمام قدرتمندان عرب که به اسلام روی آوردند به امید روزی بودند که پیامبراکرم (ص) از دنیا برود تا بدین وسیله از قدرت موجود سهمی کسب کنند.
آیتالله علمالهدی با اشاره به الهی بودن واقعه غدیر گفت: هنگامی که معین شد جانشینی پیامبر براساس وحی است کفار فهمیدند که دیگر نمیتوانند در قدرت سهمی داشته باشند.
وی با بیان اینکه آنچه بعد از رحلت پیامبر(ص) صورت گرفت، یک ارتجا و ساختارشکنی بود چرا که تنها پس از مدت کوتاهی از رحلت پیامبر(ص) صورت گرفت، اذعان داشت: هیچ ساختاری در تاریخ مانند غدیر مستحکم و الهی نبوده است و هیچ چیز نمیتواند یک نظام دینی را به جز ساختارشکنی ساقط کند.
آیت الله علم الهدی در ادامه سخنان خود بااشاره به نقش ثروت در سبک زندگی اسلامی اظهار کرد: کیفیت زندگی و اولویت بندیهای مردم براساس نوع نگاهها متفاوت است ونگاه دین به ثروت و سرمایه در زندگی، نگاهی ابزاری است بنابراین اصولا نگاه افراد به عناصر و عوامل موثر در زندگی به صورتهای مختلفی شکل میگیرد.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: برخی افراد اولویت زندگی خود را بر مبنای ثروت بنیان نهادهاند و آرمان و هدف خود را تنها در کسب سرمایه و ثروت جستوجو میکنند و در این راستا به نحوه کسب آن توجهی ندارند.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه این افراد ابزار زندگی را فدای آرمان خود میکنند، تصریح کرد: در مقابل این افراد کسانی قرار دارند که آرمان و هدف خود را در کسب ثروت و سرمایه نمیبینند و تنها به اندازهای که به ثروت نیاز دارند به دنبال آن میروند.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) در طبقهبندی مردم، اظهار کرد: نخستین طبقه کسانی هستند که آرمانسازی و هدفگذاری خود را بر ثروت بنیان نکردهاند و تنها به اندازه گذران زندگی به دنبال آن میروند.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: البته این کسب ثروت هم در راستای ذخیره آخرت است چرا که خداوند فرموده هرکس برای آخرت خود در دنیا کسب درآمد کند 700 برابر آن را در آخرت برداشت میکند.
آیتالله علمالهدی طبقه دوم را کسانی عنوان کرد که اگرچه بر کسب پول و ثروت تمایل زیادی دارند اما سعی میکنند آن را از بهترین راه ممکن به دست آورند تا ضمن دوری از کسب پول حرام، ثروت خود را برای کمک به مردم نیازمند استفاده کنند.
وی از کسانی که پول را مبنای اصلی زندگی خود قرار دادهاند به عنوان طبقه سوم نام برد و اظهار کرد: این گروه تنها به کسب ثروت کلان از هر طریق ممکن توجه داشته و در این میان واجبات خداوند را رعایت نکرده و در مقام هزینهسازی پول اصراف میکنند.
آیتالله علمالهدی افزود: این گروه در زمان انفاق مال خود به احتکار روی میآورند چرا که افسار دل این گروه به دست دنیای مادی است.
پایان پیام/
نظر شما