لحاظ افزایش قیمت حامل‌های انرژی در تعرفه‌های درمانی 90

وزیر رفاه و تامین اجتماعی گفت: مقرر شده است که نقش افزایش قیمت حامل‌های انرژی در برخی تعرفه‌های درمانی سال 90 بررسی و لحاظ شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، صادق محصولی، وزیر رفاه و تامین اجتماعی امروز در حاشیه "جشن سلامت" در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه نرخ خدمات هتلینگ و برخی دیگر از بخش‌های سلامت با نرخ حامل‌های انرژی مرتبط هستند، گفت: کارگروهی از سوی وزارت بهداشت برای بررسی این موضوع تشکیل شده است و به زودی نتیجه نهایی در این باره، به شورای عالی بیمه اعلام می‌شود.

وی اظهار کرد: نتیجه نهایی درباره تعرفه‌های درمان امسال پس از بررسی در شورای عالی بیمه، در نهایت به هیئت دولت ارجاع و تعیین تکلیف می‌شود.

 اظهارات نمایندگان مجلس  گره‌ای از بخش سلامت باز نمی‌کند

محصولی با بیان اینکه اگر در بخش سلامت کمبود بودجه وجود دارد، این موضوع با انتقاد از بیمه‌ها حل نمی‌شود، خاطرنشان کرد: بیمه‌ها همه منابع مالی خود را صرف درمان می‌کنند.

به گفته وزیر رفاه، ممکن است نسبت به نظارت بیمه‌ها بر ارائه خدمات توسط بخش دولتی و خصوصی انتقادی وجود داشته باشد، اما تعیین کننده نحوه ارائه خدمات بخش سلامت به ویژه در بخش بستری، وزارت بهداشت است.

وی با اشاره به اظهارات برخی نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه اگر منابع مالی بیمه‌ها در اختیار ما بود، مشکلات حل می‌شد، اظهار کرد: این اظهارات گره‌ای از بخش سلامت باز نمی‌کند.

محصولی با بیان اینکه در بخش منابع مربوط به بیمه‌ها و بخش سلامت کمبود داریم، تصریح کرد: این موضوع با همکاری مشترک میان دو وزارتخانه رفاه و بهداشت و از طریق اصلاح قوانین و یا ارائه لوایحی در این زمینه، قابل حل است.

 وی به اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها اشاره و اظهار کرد: اجرای این قانون موجب پیش‌بینی اعتبار سیصد میلیارد تومانی برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌های اجتماعی و درمانی در سال گذشته شد.

به گفته محصولی، بیش ازهفتاد درصد جمعیت کشور از اجرای این قانون منتفع شدند و بخشی از منابع هدفمندسازی یارانه‌ها نیز، در بخش سلامت به کار گرفته شد.

تشویق پزشکانی که نسبت به تجویز منطقی دارو اقدام کنند

وزیر رفاه همچنین ضمن انتقاد از برخی پزشکان که نسبت به تجویز منطقی دارو غفلت می‌کنند، اظهار  کرد: سال گذشته یکی از پزشکان زیرمجموعه تامین اجتماعی، بالغ بر یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان دارو تجویز کرده بود که بیش از شصت درصد این مقدار، آنتی ‌بیوتیک بوده است.

به گفته وی، رتبه دوم در تامین اجتماعی متعلق به یک پزشک داخلی است که حدود یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان دارو تجویز کرده است.

وزیر رفاه به مصوبه شورای عالی بیمه برای تشویق پزشکان به تجویز منطقی دارو اشاره کرد و افزود: به پزشکانی که نسبت به تجویز منطقی دارو اقدام کنند، از محل منابع حاصل از صرفه‌جویی در این زمینه، رقمی تشویقی بازپرداخت می‌شود.

محصولی افزود: جزییات این مصوبه پس از تعیین تکلیف در هیئت دولت، اعلام  می شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 30556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha