قاسم جعفری، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به معرفی وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و علوم و تحقیقات به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به کمیسیون آموزش و تحقیقات آمدند و تحلیلمان این است که وی مخالف جدیای ندارد ولی به هر حال دغدغههایی هم در برنامهها و هم اصول مدیریتی وی وجود دارد.
وی اظهار کرد: اگر بر همین روال و مبنا که جبران دغدغههای آموزش و پرورش در این حوزه به درستی آقای فانی عمل کند امیدواریم بتواند رأی خوبی بگیرد.
جعفری با اشاره به این دغدغهها یادآور شد: توجه جدی به اسناد بالادستی نظام یعنی اسناد مرتبط با آموزش و پرورش، توجه به امور فرهنگی و تربیتی، تیم و همکارانی که وی به کار میگیرد همه دغدغههایی است که ما در جلسهای که داشتیم، مطرح کردیم.
وی تصریح کرد: روش مدیریتی که آقای فانی باید در پیش بگیرد روشی باشد که پرهزینه نباشد و مدیران لایق را انتخاب و استفاده کند و گروههای فشاری که سعی میکنند قضایا را به مسایل جانبی و حاشیهای بکشانند را بهدرستی با آنها برخورد کند و با نیروهای اصیل نظام کار کند.
نماینده بجنورد در خانه ملت تصریح کرد: در بحث تامین اعتبار مالی آموزش و پرورش که این وزارتخانه بزرگترین وزارتخانه ما با دارابودن 13 الی 14 میلیون دانشآموز و بیش از یک میلیون فرهنگی و بحث نوسازی و بهسازی مدارس و عدالت آموزشی است باید آقای فانی برنامههای مدونی که دارد را اجرایی کنیم.
وی با اشاره به وزیر پیشنهادی علوم گفت: با نگاهی به برنامه وی میبینیم که وی نتوانسته است در مجلس ششم رأی اعتماد کسب کند و ما در حال حاضر این موضوع را بازخوانی میکنیم که چه ادلهای باعث شده است که به وی رأی ندهند و قرار است امروز در کمیسیون حضور یابند و بعد از ارایه برنامههایش و جوابگویی به سوالات در زمینه اینکه وی تا چه اندازه قابلیت وزیرشدن دارد را پاسخ میدهیم.
پایان پیام/
نظر شما