به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسین مقتدایی، استاندار جدید خوزستان، در مراسم تودیع و معارفه استاندار خوزستان، با بیان اینکه کار عمرانی معضلاتی همچون اشتغال، ازدواج، مسائل مالی و دیگر مشکلات را حل می کند و موجب رونق استان می شود، گفت: در سال های گذشته کارهای بسیاری در مناطق محروم و دورافتاده استان انجام شده و از این به بعد نیز پروژه ها پیگیری خواهند شد.
وی با بیان اینکه خوزستان استانی دارای تنوع افکار و قومیت است که البته این تنوع تهیددی محسوب نمی شود بلکه فرصت می باشد بهترین جلوه سمفونی وحدت را می توان در طول هزار کیلومتری کارون مشاهده کرد، افزود: جماعتی که در اطراف رودخانه کارون، از شمال تا جنوب خوزستان دور هم جمع شده اند، در طول تاریخ فرهنگی منسجم و بدون انقطاع داشته اند.
وی تصریح کرد: در برخی موارد در برنامه نویسی و تهیه اسناد اشکالاتی وارد است و تعارضاتی را شاهدیم که از جمله آن بحث سدسازی بر روی رودخانه کارون است که هزینه های سنگینی را در برداشت، ما باید به فکر آب لازم برای کشاورزی باشیم، وجود 80 هزار هکتار اراضی نیشکر و اجرای طرح 800 هزار هکتاری مقام معظم رهبری در خوزستان به آب نیاز دارد که در این شرایط برداشت آب از سرچشمه های کارون معارض در سرمایه گذاری است.
دکتر مقتدایی، با بیان اینکه با برداشت آب از سرچشمه های کارون قطعاً 4 سد و 6 نیروگاهی که در خوزستان ساخته شده را از چرخه خارج می کند، ادامه داد: موضوع انتقال آب از سرچشمه های کارون موضوعی اجتماعی و اقتصادی است که سیاسی هم شده و اگر کارون از سرچشمه خشک شود، بسیاری از روستاها آسیب می بینند و پایین دست رودخانه نیز از لحاظ اقتصادی با مشکل مواجه می شود.
وی اضافه کرد: در گذشته قرار بر این بود که در سال 256 مترمکعب آب از سرچشمه کارون برداشته شود، سپس با تغییرات سیاسی که در مرکز انجام گرفت، بنا شد این میزان به یک میلیارد و 200 میلیون متر مکعب برسد و بعد این طرح مدتی متوقف شد و اکنون شواهد نشان می دهد که تونلی که در حال احداث است، برای همین میزان بیش از یک میلیارد است و توصیه می کنیم آقایان این طرح را کارشناسی کنند.
همچنین در این مراسم دکتر سیدجعفر حجازی، استاندار پیشین خوزستان، در این مراسم با تبریک به دکتر مقتدایی و تقدیر از همکاری همه کسانی که در مدت خدمت در ایتان با ایشان همکاری کردند، اذعان داشت: در سال های فعالیت در خوزستان سعی کردیمباری از روی دوش مردم برداشته شود ولی قطعاً توان محدود و خواسته ها و نیازها بسیار زیاد است.
وی با بیان اینکه بخشی از این مشکلات خوزستان درون استانی است، عنوان کرد: زخم های جنگ در این استان بسیار زیاد است حل این مشکلات، همگرایی و مدیریت می خواهد و مشکلی که در خوزستان با آن مواجه هستیم، ناپایداری مدیریت است و به همین دلیل همه باید به استاندار جدید کمک کنیم تا حداقل 4 سال در این سمت باقی بماند.
وی خاطر نشان کرد: از وزیر کشور می خواهم که از استاندار خوزستان در مجموعه دولت حمایت کنند و استاندار خوزستان نیز لازم است حداقل سالی یکبار در هیأت دولت حاضر شود و مسائل و مشکلات این استان را مطرح کند و با دستور رئیس جمهور و پیگیری وزرا، این مشکلات حل شوند.
لازم به ذکر است، دراین مراسم از زحمات 6 ساله دکتر سیدجعفر حجازی تقدیر و دکتر عبالحسین مقتدایی به عنوان استاندار جدید خوزستان معرفی شد؛ دکتر حجازی، از سال 86 تا مهر 92 استاندار خوزستان بود.
دکتر سید عبدالحسین مقتدایی در دولت های هفتم و هشتم استاندار استان های خوزستان و هرمزگان و همچنین در دوره های سوم و چهارم مجلس شورای اسلامی، نماینده مردم آبادان و عضو هیئت مدیره و مشاور شرکت ملی حفاری ایران بوده است.
پایان پیام/
نظر شما