دشمنان به شدت دنبال ترویج تفکر بن لادنیسم در جهان اسلام هستند

مدیر اداره همکاری‌های علمی وبین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نسبت به ترویج تفکر بن لادنیسم در برخی کشورهای اسلامی هشدار داد و گفت: متاسفانه دشمنان به شدت دنبال تقویت و ترویج تفکر بن‌لادنیسم هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم،حبیب قهرمانی در دیدار با آیت‌الله حسینی بوشهری امام جمعه موقت قم گفت: دشمنان از یک طرف کشتار شیعیان را مباح می‌دانند و از طرف دیگر با اغراض متفاوت اقتصادی و نفتی به اصطلاح از اهل سنت که به وسیله حکام ستمگر قتل و عام می‌شوند حمایت می‌کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: دشمنان از طرفی کشتن فلسطینیان اهل سنت را حق مسلم رژیم اسرائیل می دانند و با بمباران مردم بیگناه لیبی و کشتار آنها، به اصطلاح از آنها حمایت می‌کنند در واقع ترویج شیعه هراسی توسط غرب  در منطقه و جهان، یک توطئه کثیف است.

 

قهرمانی، اظهار داشت: ما باید فعالیت‌های علمی، پژوهشی و تبلیغی خود را برای مقابله با این توطئه‌ها ونقشه‌ها که ریشه استکباری دارد، سامان دهیم و مسلمانان جهان را نیز نسبت به این خطر، آگاه کنیم.

 

وی اظهار داشت: امروز دشمنان برای تضعیف اعتقادات و باورهای مردم و مقابله با گرایش روزافزون مردم به دین مبین اسلام و مکتب اهل بیت(ع) و مقابله با موج بیداری در جهان، اسلام هراسی و شیعه هراسی را در صدر برنامه‌های خود قرار داده اند، غربی‌ها باید بدانند جوانان سلحشور سنی و شیعه بیدار هستند و توطئه دشمنان را به خوبی تشخیص می‌دهند.

ضرورت تشکیل یک کارگروه بین‌المللی در قم

قهرمانی، تشکیل یک کارگروه بین‌المللی مرکب از معاونت‌ها، موسسات و نهادهای وابسته به دفتر مقام معظم رهبری در قم را ضروری دانست وگفت: تشکیل چنین کارگروهی برای ساماندهی فعالیت‌های بین‌المللی، همگرایی میان متولیان این عرصه، مقابله با تبلیغات دشمنان و رصد کردن فعالیت‌های منفی آنها علیه اسلام، شیعه و انقلاب اسلامی و پاسخ صریح به آنها، بسیار مهم است.

 

قهرمانی، یادآورشد: اداره همکاری‌های علمی وبین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بستر مناسبی برای حضور اندیشمندان زبان دان حوزوی و دانشگاهی در کنفرانس‌های بین المللی فراهم کرده است و این اقدام تاکنون با استقبال گسترده صاحبان فکر و اندیشه در سراسر کشور مواجه شده است.

 

وی ادامه داد: تقویم همایش‌های بین المللی در حوزه علوم اسلامی وانسانی فرصت مناسبی را برای حضور محققان و اندیشمندان ما در عرصه بین‌الملل جهت دفاع از حقانیت جمهوری اسلامی در برابر امواج تبلیغات منفی علیه ایران فراهم کرده است و امید است که از این فرصت به نحو مطلوب استفاده شود.

ضرورت ایجاد مرکز پاسخگویی به شبهات بین‌المللی در قم

مدیر اداره همکاری‌های علمی وبین الملل، همچنین گفت: تاسیس و راه اندازی مرکز بین المللی پاسخگویی به شبهات در عرصه بین‌الملل یک امرضروری است و باید چنین مرکزی زیر نظر حوزه علمیه قم تشکیل شود.

 

 قهرمانی گفت: روزانه افرادی از کشورهای مختلف جهان از اداره بین الملل پژوهشگاه سوالات و شبهاتی را مطرح و ما نیز در حد توان به آنها پاسخ می‌دهیم ولی سطح نیازها چنان زیاد است که نیاز به تشکیل یک مرکز    قوی  مانند مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی دارد.

 

وی اظهار داشت: باید عرض کنم تاسیس مرکز بین‌المللی پاسخگویی به شبهات دینی نیاز به افراد زبان دان و متخصص دارد و این نیاز باید در حوزه از بین طلاب فاضل تامین شود.

نیاز به افراد زبان دان برای پاسخگویی به شبهات

استاد زبان فرانسه و انگلیسی دانشگاه‌های کشور، گفت: ما به مبلغان و افراد زبان دانی نیاز داریم که بتوانند ضمن پاسخگویی به شبهات جوانان کشورهای مختلف جهان، با آنها ارتباط تنگاتنگ برقرار کنند و به تعاملات خود ادامه دهند.

 

وی ادامه داد: برخی از این جوانان از قاره‌های مختلف در تماس‌های خود با اداره بین‌الملل، برخی منابع و متون مانند بحارالانوار، تهذیب الاحکام، اصول کافی و نهج البلاغه و برخی دیگر از آثار را به زبان‌های مختلف درخواست می کنند و این نشان می دهد شیعه هراسی علیرغم میل باطنی دشمنان، به فضل الهی به شناخت بیشتر مکتب اهل بیت(ع) کمک خواهد کرد.

 

قهرمانی، گفت: ما هنوز نتوانسته‌ایم داشته‌ها و اندوخته‌های علمی خود را به زبان‌های زنده دنیا ترجمه و در اختیار مردم و اندیشمندان و دانشجویان در سراسر عالم قرار دهیم و این یکی از دغدغه‌های بزرگ رهبر فرزانه انقلاب است.

 

وی اظهار داشت: ما باید در این دنیای استکباری و آلوده به تزویر و نیرنگ، ندای اسلام ناب را به عاشقانش در سراسر عالم برسانیم تا در محضر خدا و پیامبر اعظم(ص) خجالت زده نباشیم، البته این کار نیاز به زحمت و تلاش دارد و وظیفه ما است که به عنوان پیرو مکتب اهل بیت(ع) زحمت آن را به جان بخریم.

 

قهرمانی، گفت: این درخواست ها نشان می‌دهد عطشی برای شناسایی مکتب اهل بیت(ع) در جهان ایجاد شده است. اگر ما در این زمینه خلاء و ضعفی داشته باشیم نمی‌توانیم در عرصه بین‌الملل موفق باشیم و فرصت ها به تهدید تبدیل می‌شود.

 

وی ادامه داد: ما باید با حضور علمی و مدبرانه خود در عرصه بین‌الملل، برای پاسخگویی به شبهات و سوالات مردم، پرکردن خلاء‌ها و برآوردن نیازها برنامه ریزی داشته باشیم، و معارف علمی و نظری اهل بیت(ع) را به شیوه علمی و بدون ایجاد حساسیت، ترویج دهیم.

ضرورت تشکیل هسته‌های علمی در کشورهای مختلف

مدیر اداره همکاری‌های علمی و بین الملل پژوهشگاه، گفت: این اداره دنبال بسترسازی مناسب برای تشکیل هسته‌های علمی در کشورهای مختلف جهان است و این هسته‌ها می‌تواند پشتوانه عظیمی برای نظام جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف محسوب ‌شود.

 

وی اظهار داشت: تشکیل هسته‌های علمی با حضور اندیشمندان و اساتید کشورهای مختلف هم برای کانالیزه کردن ارتباطات و تعاملات در عرصه‌های مختلف علمی، سیاسی و فرهنگی و برگزاری کرسی‌های شیعه شناسی و اسلام شناسی در دانشگاه‌ها  و مراکز علمی و دانشگاهی جهان بسیار ضروری و مهم است.

 

قهرمانی، خاطرنشان کرد: امروز در برخی کشورها از جمله ژاپن، زمینه تشکیل چنین هسته‌هایی توسط اداره همکاری‌های علمی و بین الملل ایجاد شده است.

بازدید 50 اندیشمند خارجی از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

 

قهرمانی، همچنین گفت: در یک سال و نیم گذشته بیش از 50  اسلام شناس و اندیشمند خارجی از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بازدید کرده و از نزدیک با شهر مقدس قم و حوزه علمیه آشنا شدند.

 

وی اظهار داشت: برخی از این شخصیت‌ها در ابتدا به دلیل تبلیغات منفی دشمنان که علیه کشورمان خصوصا شهر مقدس قم در خارج وجود دارد، برای سفر به قم از خود تمایلی نشان نمی‌دادند، ولی بعد از رایزنی‌های فراوان، ما آنها را دعوت نموده ودر جمع اعضای هیات علمی پژوهشگاه و برخی مدارس حوزوی سخنرانی کردند و در پایان بسیار خشنود و خوشحال این شهر مقدس را ترک ‌کردند و در ارتباطات بعدی هم از قم و خاطره آن به نیکی یاد می کنند.

 

قهرمانی، گفت: نگرش این افراد بعد از حضور در قم و شرکت در بحث‌های علمی نسبت به کشور ایران و شهر مقدس قم به کلی تغییر کرده و خود آنها نیز ارتباطاتشان را با ما افزایش داده‌اند، آمدن این اندیشمندان از خارج به داخل و حضور در مدارس حوزه علمیه قم، انگیزه طلاب و فضلای ما را برای زبان آموزی و فعالیت بین المللی دوچندان می‌کند.

بایکوت خبری شخصیت‌های نظام در رسانه‌های خارجی

 

وی همچنین گفت: دشمنان شخصیت‌های بزرگ را بایکوت خبری می کنند و اخبارها مربوط به این شخصیت ها خیلی کم در نشریات خارجی منعکس می‌شود. و اخیرا در نشریات خارجی، بن لادنیسم را با رهبر کبیر انقلاب اسلامی و رهبر انقلاب همطراز قرار داده و مقایسه می‌کنند، بنابراین ما باید با حضور محکم علمی و دینی خود، افکار عمومی جهان را روشن کنیم.

 

قهرمانی، خاطرنشان کرد: استکبار جهانی از اندیشه و تفکر جمهوری اسلامی هراس دارد چرا که نیک می‌داند این فکر و اندیشه، کاربردی و قابل عملیاتی شدن است، نظام شیعی ما منطبق بر عقل و اندیشه ناب اسلام در راستای کمال بخشیدن به انسان است.

 

وی اظهار داشت: چنین نظامی ثابت کرده است که درعرصه فناوری، علم و دانش نیز قابلیت‌های ویژه‌ای دارد و پیشرفت‌های ما در عرصه‌های مختلف نیز نشات گرفته از این تفکرات است. به همین خاطر است که غربی ها عصبانی هستند و عصبانی باشند و از این عصبانیت بمیرند.

دفتر تبلیغات اسلامی پشتوانه نظری انقلاب

مدیر اداره همکاری های علمی و بین الملل گفت: دفتر تبلیغات اسلامی از بدو تاسیس تاکنون منشاء خدمات بسیار فراوان برای نظام بوده و توانسته است در عرصه‌های مختلف آموزش، تحقیقات و تبلیغ، دستاوردهای ارزشمندی را کسب کند.و نگاه رهبر معظم انقلاب هم به مجموعه دفتر، به عنوان پشتوانه نظری نظام است.

 

به گزارش اداره همکاری‌های علمی وبین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، وی تصریح کرد: اندیشمندان حوزه ودفتر با مبارزه و جهاد بی امان خود رضایت خاطر رهبر معظم انقلاب را فراهم سازند تا خداوند، پیامبر اعظم، ائمه اطهار و شهدا از ما خشنود و راضی باشند.

 

قهرمانی، یادآورشد: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در عرصه داخلی و بین‌الملل، فعالیت‌های بسیار چشمگیری داشته است و این افتخار مجموعه ارزشمند دفتر در راستای پاسخ به بخشی از مطالبات مقام معظم رهبری است.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 30512

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha