به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام عیسی کیانی، مسئول عقیدتی سیاسی تیپ 288 زرهی مستقل خاش در مراسمی که به مناسبت روز عقیدتی سیاسی در ارتش جمهوری اسلامی ایران در پادگان تیپ 288 زرهی مستقل خاش برگزار شد، اظهار داشت: پس از آغاز جنگ تحمیلی و حضور نیروهای ارتش در صحنه های نبرد حق علیه باطل، سازمان عقیدتی سیاسی ارتش نیز که مدتی از زمان تشکیل آن نمیگذشت، با تمام توان انسانی و تجهیزاتی خود در کنار دیگر رزمندگان دلیر اسلام قرار گرفت.
مسئول عقیدتی سیاسی تیپ 288 زرهی مستقل خاش بیان داشت: همان روزهای آغازین جنگ، کارکنان این سازمان و در رأس آنها، روحانیت خستگیناپذیر با توجه به وظیفه و مأموریتی که در قانون این سازمان بر عهده اشان گذاشته شده بود، با حضور در جبهههای جنگ، فعالیتها و اقدامات مختلفی را در زمینههای مذهبی، فرهنگی و تبلیغی، آموزشی، هنری، جهادی و … انجام دادند.
در ادامه این مراسم امیر علیرضا یوسفی فرمانده تیپ 288 زرهی مستقل شهرستان خاش به چگونگی تاسیس عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی عده ای از دشمنان همانند گروهک تروریستی منافقین و عناصر ضد انقلاب و عده ای دوست نادان برای انحلال ارتش به امام(ره) مراجعه می کردند.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) بعد از اینکه همه حرف ها را گوش می دادند، فقط می فرمودند که « ارتش باید بماند» چرا که ایشان معتقد بودند بدنه ارتش سالم است و از مردم گرفته شده و باید بماند.
وی تصریح کرد: امام راحل معتقد بودند باید قرآن، ایمان و معنویت را در نیروهای مسلح ارتقاء داد چرا که از هر سلاح و جنگ افزاری بالاتر است.
این مسئول بیان کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران امام خمینی (ره) طلبه هایی را مامور کردند که در ارتش آن روز یعنی در ژاندارمری، شهربانی و وزارت جنگ که امروز با نام وزارت دفاع شناخته می شود، سازمان های عقیدتی سیاسی را راه اندازی کنند.
پایان پیام/
نظر شما