حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد محقق نیا، عضو انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم درباره رویکرد قرآن به مسائل اقتصادی به خبرنگار شبستان گفت: قرآن در برخورد با مسائل دنیوی به طور عام و مسائل اقتصادی به طور خاص، همان رویه دائمی یعنی توجه به خداوند و تقوا را در کنار سعی و تلاش انسانها توصیه میکند.
وی با بیان این مطلب که این دو امر یعنی توجه به ذات باریتعالی و تقوای الهی میتواند نسخه شفابخش مشکلات کشور باشد، اظهارکرد: افزایش سطح پایبندی مردم و به ویژه جوانان به مسائل دینی قطعا موجب شکوفایی استعدادها و جلوگیری از هرز رفتن تواناییهای کشور میشود چراکه بدون تلاش و کوشش به جایی نمیرسد.
حجت الاسلام محقق نیا ادامه داد: باید توجه داشت یگانه راه رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی، عمل به توصیههای خالق هستی در قرآن است.
عضو انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم با استناد به آیه 7 سوره مبارکه حشر «.... کی لا یکون دوله بین الاغنیاء منکم» درباره مسئولیت دولت در جهاد اقتصادی و فقر زدایی از جامعه اظهارکرد: یکی از بسترهای توسعه در جامعه، ایجاد فرصتهای برابر برای همگان جهت فعالیتهای اقتصادی است در غیر این صورت ناامنی روانی در جامعه رواج یافته و رشد و توسعه هزینههای بیشتری به جامعه تحمیل میکند.
وی با تاکید بر لزوم یاری آحاد مردم توسط دولت اسلامی خاطرنشان کرد: تامین حداقلهای معیشتی مردم و ایجاد فرصتهای عادلانه برای همه در کنار مشارکت داوطلبانه همگان از ضرورتهای جهاد اقتصادی است، دولت وقتی میتواند مردم را در کنار خود ببیند که به خواستههای بحق آنان جهت کاهش فاصلهها و نابرابریها عمل کند، در صورت تحقق این مهم همه مردم با جان و دل در کنار دولتمردان در این جهاد مبارک حضور مییابند.
پایان پیام/
نظر شما