قطب الدین صادقی، داور بخش نوجوان بیستمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در گفتگوی اختنصاصی به خبرنگار شبستان گفت: می توانیم از داستان ها و مضامین قرآنی الهام گرفت و همچنین ابتکارات و خلاقیت در تئاتر دینی باید جدی گرفته شود.
وی افزود: دین اسلام اعتدال و میانه رو است و بنابراین باید در پویایی هنر تئاتر کودک و نوجوان اعتدال و توازن را برقرار کرد و با این امر مهم رشد و خلاقیت را در بین کودکان گسترش داد.
وی با ابراز خرسندی از مجزا شدن بخش خردسال بیستمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان، تصریح کرد: استفاده از رنگ، موسیقی، موزیکال و زبان گویا می توان مفاهیم تئاتر را به خردسالان انتقال داد.
داور بخش نوجوان بیستمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اظهار داشت: با آموزش و اجرای نمایش تئاتر کودک و نوجوان قوه تخیل و ابتکار این قشر از جامعه توسعه می یابد و کودکان خود می توانند دست به ابتکارعمل بزنند.
صادقی خاطرنشان کرد: جایگاه اجتماعی و شخصیت بازیگران گروههای نمایشی در جشنواره تئاتر بسیار حائز اهمیت است و همچنین این افراد باید فیزیک جسمی، میزان ثروت و قدرت، فرهنگ و روان خود در یک ابعاد روانشناسانه تطبیق دهند.
وی با بیان اینکه در هنر تئاتر؛ لباس قومیت و شخصیت هر جامعه و فرهنگ را مشخص می کند، گفت: یک کارگردان موفق در اجرای نمایش خود باید به این موارد توجه ویژه کند.
وی با اشاره به روابط متقابل اعتماد کارگردان و بازیگر، ابراز کرد: اگر هر دو طرف به همدیگر اعتماد کامل کنند در این صورت نمایش بسیار ارزنده ای را برجا خواهند گذاشت.
پایان پیام/
نظر شما