خوابی که دستمایه یک مجموعه شعر شد

خبر گزاری شبستان: اکبر زاده معتقد است، خود بزرگ بینی برخی شاعران، عدم شناخت زبان معیار و عدم آشنایی با فنون و تکنیک‌های شعر بزرگترین مواردی هستند که قالب غزل را تهدید می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «تمام آدمها یک خواب می‌بینند» مجموعه شعر جدید امیر اکبرزاده، شاعر و منتقد ادبی است که به تازگی توسط سوره مهر منتشر شده است.

 

اکبر زاده  درباره این مجموعه شعری گفت: قریب به عنوان 40 شعر با مضامین آزاد، عاشقانه و عرفانی در این مجموعه سروده شده است. در اصل عرفان در زبان شعرهای من عرفانی بوده که با زبان جامعه امروز تطابق دارد. همچنین قالب همگی شعرهایم در قالب غزل است.

 

وی همچنین به عنوان این مجموعه شعری اشاره داشت، افزود: به نظر من عنوان کتاب باید در واقع به نوعی بیانگر محتوایات یک اثر باشد، من بر خلاف بیشتر شاعران دیگر سعی کرده‌ام یک عنوان مستقل که در عین حال بیانگر عصاره‌ای از شعرهای مجموعه است را انتخاب کنم.

 

این شاعر در ادامه، درباره قیاس مجموعه جدیدش با آثار پیشین خود، اذعان داشت: من معتقدم یک شاعر یا نویسنده با چاپ اثر جدیدش به نوعی پایان تجربه وی در آن بازه زمانی است، لذا با کسب تجربه از آثار گذشته، پرونده کارهای پیشین من به نوعی بسته شده، امروزه با جهان‌بینی فعلی به سرایش و تهیه این مجموعه اقدام کرده‌ام، لذا قیاس این مجموعه جدید با کارهای گذشته را امر مفیدی تلقی نمی‌کنم.

 

اکبرزاده در پایان درباره آسیب‌هایی که قالب غزل را تهدید می‌کند، گفت: خود بزرگ بینی برخی شاعران، عدم شناخت زبان معیار و عدم آشنایی با فنون و تکنیک‌های شعر بزرگترین مواردی هستند که قالب غزل را تهدید می‌کنند. همچنین تلاش شاعران برای بازگشت به زبان قدیمی معاصر با عصر خاقانی و تفکر شبه هندی از مهم‌ترین مواردی است که قالب غزل را تهدید می‌کند.

 

مخاطب در عصر سرعت ارتباطات به دنبال کشف مضمون و اشعار پیچیده‌ ایهام دار و استعاره‌دار نیست. مخاطب امروزی به دنبال مفاهیم ساده و سهل‌الوصول است. همچنین عدم خلاقیت شاعران نیز می‌تواند در تولید و سرایش کارهایشان تاثیر مستقیمی داشته باشد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 303127

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha