سرعت رشد علم در ایران 12 برابر میانگین سرعت رشد در جهان است

خبرگزاری شبستان: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سرعت رشد علم در ایران 12 برابر میانگین سرعت رشد در جهان است که این علامت خوب و یک اخطار برای غرب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، محمد حسین صفار هرندی، مشاور فرهنگی فرمانده سپاه و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، امروز (21 مهر) در نشست بصیرتی دانشجویان در تالار فردوسی موسسه آموزش عالی حکیم جرجانی گرگان گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ارتباط نظامی ایران با ایالت متحده به میزان قابل توجهی بود اما این رابطه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کمتر شد.


وی افزود: وقتی انقلاب به پیروزی رسید این ارتباط محدود شد و ارتباط سیاسی برقرار بود.


صفار هرندی با بیان اینکه آمریکایی ها تا زمانی که رفتارهای نامناسبی از خود نشان دادند فاصله بین ما هر روز بیشتر شد، اظهارداشت: رفتار آمریکایی ها از جنس تحکمی بود و آنها می خواستند که روابط خود را مانند زمان طاغوت ادامه دهند.
 

وی تصریح کرد: پناه دادن به شاه فراری توسط آمریکایی ها یک علامت بود که دارند مقدمه چینی می کنند تا در کودتای 28 مرداد سال 32 با تمهیدات آمریکا و انگلیس، شاه فراری را برگردانند.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآورشد: دانشجویان در آن زمان برای جلوگیری و افشاگری، سفارت آمریکا در تهران را تسخیر کردند و بنای آن ها اعلام تنفر از این کار بود و با  دستیابی به برخی از اسناد و مدارک، احساس کردند اتفاقاتی در سفارتخانه در حال وقوع است که نمی توان به سادگی از آن عبور کرد.


وی با اشاره به افشاگری های درون سفارتخانه توسط دانشجویان، گفت: تمامی سندهای موجود در سفارتخانه توسط کارمندان آن در دستگاه های خردکن از بین رفته بود که دانشجویان با همت و دقتی که داشتند توانستند کاغذهای رشته شده را کنار هم بگذارند که از آن سندهای به دست آمده، ده ها جلد کتاب به دست آمد.


مشاور فرهنگی فرمانده سپاه با بیان اینکه ما با آمریکا ارتباط خود را قطع نکردیم، افزود: با توجه به اشغال سفارت آمریکا توسط دانشجویان آمریکایی ها به صورت یک جانبه ارتباط خود با ایران را قطع کردند.


وی یادآور شد: در فروردین سال 59 محاسباتی که برای آمریکایی ها انجام شد این بود که نباید با جمهوری اسلامی ارتباط داشته باشیم که این امر مورد استقبال امام خمینی (ره) قرار گرفت و فرمودند این هدیه ای برای ملت ما بوده است و با پذیرفتن این اتفاق آن را مقدمه یک حوادث شیرین برای ملت ما قلمداد کردند.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اعلامیه ها و بیانیه هایی که گروه های سیاسی و مجموعه دانشجویی داده بودند همه در استقبال از این اتفاق بود و بیانیه ای که نهضت آزادی بعد از از قطع ارتباط با آمریکا داده بود از دیگر بیانیه ها قوی تر بود و نیروهای انقلابی و مردمی با گرایش های مختلف استقبال کردند.

 

وی اظهارداشت: این قطع رابطه باعث شد تا مدل حکومت بدون وابستگی به یک قدرت بزرگ را بدست آوریم.


صفارهرندی گفت: وقتی رابطه قطع می شود کمبودهایی هم به وجود می آید که همین موضوع باعث شد تا به سراغ تقویت ساخت درون برویم.


وی با اشاره همزمان شدن جنگ با این اتفاقات، افزود: در ابتدای امر خیلی ها باور نمی کردند که طراح و عامل بروز جنگ آمریکایی ها بودند و بعد از سال ها جدا از کدها و قرائن، مشهود بود که آمریکایی ها به رژیم عراق سرویس می دهند و کمک می کنند.


مشاور فرهنگی فرمانده سپاه اظهارداشت: بعد از انقلاب آمریکا رابطه خود را با ایران ادامه داد و در سودای حکومتی مثل حکومت شاه بود که آن ها امر کنند و دولت مقابل اطاعت کند اما غیرت ایران اجازه نمی داد تن به چنین کاری بدهد.


وی با اشاره به اینکه حذف ایران در جهان از اهداف آمریکا بود، گفت: ایران در مقابل آمریکا ایستادگی کرد و خود را حفظ کرد و آنچه که حق ماست را باید خودمان بگیریم و هر جایی که لازم باشد حرفمان را می زنیم.


صفارهرندی تصریح کرد: آمریکا معتقد بود اگر ما می خواهیم با ایران رابطه برقرار کنیم باید شرایط را بپذیرند و اینکه باید از حمایت فلسطین دست بردارند و حاکمیت سوکلار را بپذیرند و از بسیاری آداب محلی و اعتقادی دست بردارند که در آن موقع آمریکا حاضر است در میز مذاکره بنشیند.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: البته کسانی هم بودندکه اصرار داشتند هرچه آمریکا شرط بگذارد ما بپذیریم و قصد این رابطه در اصل به ما ضربه وارد می کرد این نرمش از نوع زبانی و ذلت بود وهرچند کسانی که به این نظر رسیده بودند خائن نبودند فقط فهمشان در این حد بود و خائن هایی هم بودند که این نگاه را تقویت می کردند.


وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند ما به دولت آمریکا بدبین هستیم، گفت: در مورد چیزی که در این مقطع احساس می کنیم می شود نرمش به خرج داد و سرافرازانه از این صحنه خارج شد و آن نرمش قهرمانه است و نرمش ذلیلانه نیست.
 

صفار هرندی با بیان اینکه باید بدانید ایران گذشته با امروز چه تفاوتی دارد، افزود: باتوجه به اینکه روند تولید علوم بومی قبل از این آغاز شده بود اما هرچه به جلوتر می رود قدرت باروری آن افزایش می یابد.


وی خاطرنشان کرد: سرعت رشد علم در ایران 12 برابر میانگین سرعت رشد در جهان است که این علامت خوب و یک اخطار برای غرب است. 

 

پایان پیام/



 

کد خبر 302561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha