وقتی بخت، یار زوجین جوان مراغه ای شد

خبرگزاری شبستان: این روزها با وجود تورم شدید و گرانی های بی سابقه بازار، کانون شیخ بابا در مراغه با کمک های شایسته مردمی 15 زوج جوان را راهی خانه های بخت کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، این روزها ناباورانه گرانی های بی سابقه ای را به تماشا نشسته ایم! رشد فزاینده تورم و افزایش گرانی در بازار کشور مسئله ای نیست که بتوان بی توجه از کنارش رد شد؛ تورمی که بار سنگینی را بر دوش خانواده ها تحمیل می کند و نتیجه اش نگرانی بی وصفی است که در اغلب خانه ها موج می زند. تهیه جهیزیه و مایحتاج یک زندگی حتی در عادی ترین شکل ممکن یکی از این نگرانی هاست که در سال های اخیر به تبع رشد تورم، تمامی اقشار جامعه بخصوص اقشار کم درآمد و بی بضاعت را درگیر خود ساخته است.

 

اما در مقابل، برخی از نهادها با کمک رسانی به خانواده های نیازمند و تلاش در راه تامین بخشی از هزینه های ازدواج فرزندان این خانواده ها ولو بخشی ناچیز، سعی در کمک و الگو سازی دارند؛ یکی از این نهادها، کانون فرهنگی هنری مسجد شیخ بابا در شهرستان مراغه است که ده سال مداوم با برپایی نمایشگاه و دریافت کمک های نقدی و غیر نقدی اهالی این شهرستان در مسجد شیخ بابا تلاش مستمر و بی وقفه ای در این زمینه دارد. این نمایشگاه که امسال به مناسبت هفته دفاع مقدس و هفته نیروی انتظامی به مدت سیزده روز، به تعداد 15 غرفه و به نیت چهارده معصوم و حضرت ابوالفضل(ع) برپا شد توانست پانزده زوج جوان تحت پوشش کمیته امداد را راهی خانه های بخت کند.

 

در گفت و گو با مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری شیخ بابا در شهرستان مراغه پی می بریم علاوه بر برپایی این نمایشگاه در طول سال که گهگاه دو بار نیز برگزار می شود کمک های نقدی و غیر نقدی دیگری نیز به خانواده ها و زوجین جوان در راستای بهبود اوضاع معیشتی آنان اهدا می شود. حمید اقبالی فام می گوید: این کار با هدف تامین امکانات اولیه زندگی زوجین جوان که قادر به تامین مایحتاج زندگی خود نیستند صورت می گیرد و البته کمیته امداد امام خمینی(ره) در این زمینه هر ساله کمک های شایسته و قابل تقدیری به کانون می کند.

 

وی با اشاره به این که تمامی فعالین این کار، فی سبیل الله در خدمت این خانواده ها هستند توضیح می دهد که برای این فعالیت، همکاری خوبی میان بسیج و اهالی مسجد وجود دارد و به همین دلیل است که با اعتماد کامل به مدیران مسجد، کمک ها و لوازم تدارک دیده شده به مسجد سپرده می شود.

 

وی می گوید: برای اهدای کمک‌های مادی و کالاهای لازم به خانواده‌ها ابتدا نیازسنجی صورت می‌گیرد؛ یعنی ما با رجوع به کمیته امداد و بررسی لیست افراد، خانواده هایی را که اولویت در نام نویسی و ازدواج دارند قرعه کشی می کنیم و پس از برنامه‌ریزی های لازم، کمک‌رسانی در حد توان مسجد نسبت به آنان انجام می‌شود.

 

با توجه به صحبت های اقبالی فام، خیرین با حضور در این نمایشگاه که دور دوم آن در دهه فجر سال جاری برپا می شود، کمک های مالی و غیر نقدی خود را به نیت یکی از ائمه اهدا می کنند. مدیر کانون می گوید: با برپایی این نمایشگاه به همت کانون فرهنگی هنری شیخ بابا، کمیته امداد امام خمینی(ره) و همچنین تلاش قابل تقدیر خانم غازان چی از اعضای فعال بسیج مسجد شیخ بابا، ما احساس می کنیم با وجود مشکلات اقتصادی غیر قابل تصور برای خانواده های جوان، بانی خیری برای آغاز زندگی جوانان هستیم.

 

اقبالی فام با تاکید بر لزوم همکاری و همیاری مردم در پیشبرد هر چه بهتر این برنامه ها می گوید: به نظر من اگر همه نهادهای مختلف جامعه، برای دلجویی از بی بضاعتین و افراد نیازمند در حد امکان و توان خود آستین همت بالا بزنند علاوه بر حل بخشی از مشکلات این افراد، گام موثری نیز در راستای حفظ سنت حسنه تامین جهیزیه نیازمندان برداشته اند.
پایان پیام/


 

کد خبر 302451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha