به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام سید علیرضا صدرحسینی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، صبح امروز(18مهر) در همایش معاونین اجتماعی دادگستری کل استانها اظهار داشت: عناوین مجرمانه زیادی در کشور ما اتفاق می افتد که برای کاهش جرم در جامعه باید در ابعاد فرهنگی و اجتماعی و قضایی پیشگیری صورت گیرد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به تشکیل سازمان پیشگیری از وقوع جرم، تصریح کرد: این سازمان می تواند گام های بیشتر و مؤثرتری در زمینه جلوگیری از جرایم در جامعه بردارد که البته نیازمند همکاری و همراهی آحاد جامعه خصوصا قضات و کارکنان دستگاه قضایی است.
حجت الاسلام صدرحسینی گفت: تشکیل هسته های کوچک و بزرگ برای پیشگیری از وقوع جرم در کشور با هدف بهره گیری از نخبگان مردمی و نیرو های اهل قلم می تواند در پیشگیری از وقوع جرم در جامعه موثر باشد.
وی با بیان اینکه هسته های پیشگیری از وقوع جرم در قالب ستاد همکاری های فرهنگی و اجتماعی مردمی تعریف شده است، اظهار داشت: در بکار گیری افراد جامعه در این هسته ها نباید سختگیری شود چون این طرح با هدف استفاده از معلومات افراد و برای جلوگیری از وقوع جرم با نظارت دبیر این هسته ها صورت می گیرد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه خطاب به معاونان پیشگیری از وقوع جرم دادگستری های کشور گفت: در تمام استانها باید ستاد مردمی پیشگیری از وقوع جرم تشکیل شود با نظارت بارزسان دادگستری از نظرات نخبگان شهری و راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم بهره بگیرید.
وی با تاکید بر اینکه عناوین مجرمانه زیادی در کشور ما اتفاق می افتد که برای کاهش جرم در جامعه باید در ابعاد فرهنگی و اجتماعی و قضایی پیشگیری صورت گیرد، اظهار داشت: تشکیل ستاد مردمی پیشگیری از وقوع جرم در استانهای کشور به عنوان حلقه وصل دادگستری با نخبگان شهری نقش مهمی را در پیشگیری از وقوع جرم ایفا می کند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: معاونان باید با تعامل با دستگاهای مختلف فعالیت های اجرایی را مدیریت کنند چرا که معاونان نمی توانند فعالیت اجرایی داشته باشند ولی می توانند با جمع کردن دستگاه های مسئول فعالیت ها را متمرکز و هماهنگ کنندو اینگونه ستادها می شود ستادمرکزی فعالیتهای مردمی در شهرستان و آثار خوبی خواهد داشت.
وی افزود: برای رسیدن به سلامت اجتماعی و حل معضلات اجتماعی ، هسته های مردمی می توانند با بررسی پژوهشی و ارائه راهکارهای کاربردی و پیشگیرانه قوه قضاییه را یاری کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضاییه همچنین به وضعیت بودجه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه اشاره کرد و افزود: آنچه که در لایحه بودجه در مجلس به تصویب رسیده این است که هر ساله دولت بودجه ای را برای انجام کارهای پیشگیری از وقوع جرم در ردیف خاص پیش بینی میکند.
حجت الاسلام صدر حسینی افزود: این اعتبارات به دستگاههایی که میخواهند برنامههای ملی اجرا کنند پرداخت میشود و دستگاهها بر حسب وظیفه ذاتی خود مأموریتهای پیشگیری را عملیاتی و اجرایی میکنند.
وی افزود: در طول این دوسالی که از شکل گیری این معاونت میگذرد کارهای خوبی صورت گرفته و در همه استانهای کشور شورای پیشگیری استانی تشکیل شده است.
پایان پیام/
نظر شما