تأکید آیت الله شفیعی بر ضرورت صدور مجوز نشر کتاب استان

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان، روند طولانی انتظار کتاب ها برای مجوز چاپ در وزارت را مانعی برای ارتقای شاخص ها دراین حوزه دانست و اظهار داشت: باید مجوز نشر کتاب در استان صادر شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، امروز(16 مهر) در آیین گشایش هشتمین نمایشگاه کتاب استان خوزستان، گفت: کلمه کتاب در قرآن به معنای تثبیت و رسوخ دادن است و از دیدگاه اسلامی کوچک و بزرگ بودن کتاب مطرح نیست بلکه آنچه اهمیت دارد خود کتاب است.

 

وی با بیان اینکه از دیدگاه قرآن کتاب همراه مقدس و باارزشی است وگاهی به اندازه ای مقام آن بالا می رود که حق تعالی آن را به خودش نسبت می دهد، اضافه کرد: در تاریخ تشیع متأسفانه کتابخانه های بزرگ زیادی به دست دشمنان تخریب شده و از بین رفته اند امری که حتی در جهان معاصر نیز ادامه دارد.

 

وی با اشاره به اینکه از جمله این کتابخانه ها می توان به کتابخانه بزرگ و با ارزش سید جعفر عاملی در لبنان در اثر حملات رژیم صهیونیستی اشاره کرد که طعمه حریق شد، افزود: با این حال حس کتابخوانی، کتابداری و تهیه و جمع آوری منابع علمی مکتوب از ذوق و طبع آگاهی طلب مردم نشأت می گیرد و در طول قرن ها این سنت نیکو ادامه داشته است.

 

آیت الله شفیعی، با بیان اینکه تمدن و دانش علمی که امروز در دسترس ماست به واسطه همین تفکر بوده، عنوان کرد: در خصوص نسخ ادیان و جا به جا شدن شریعت ها می گوییم یکی از عوامل آن نبود کتاب بوده و با توجه به عدم تحریف کتاب قرآن، دین اسلام برگزیده ‌ترین ادیان بوده و دین دیگری جایگزین آن نشده است.

 

وی با بیان اینکه در زمان پیامبر اکرم (ص) 21 کاتب 4 زن و 17 مرد در حجاز وجود داشته است که آیات قرآن را می نوشتند و این امر باعث شده حتی یک حرف از قرآن کم نشود، تأکید کرد: در جهان اسلام و تشیع کتابخانه‌ های بزرگی وجود دارد که از مهم ترین آنها می توان به کتابخانه آستان قدس رضوی، آیت الله مرعشی، مجلس شورای اسلامی، مدرسه قیضیه، مسجد اعظم، کتابخانه شیعه در قم و کتابخانه علامه امینی در عراق اشاره کرد.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه کتابخانه ها ستون های بسیار قوی برای جهان علم و آگاهی هستند و در ایران هم رهبر فقید و مقام معظم رهبری ما نیز به این مقوله همواره تأکید دارند، یاد آور شد: روند طولانی انتظار کتاب ها برای گرفتن مجوز چاپ در وزارت ارشاد مانعی اساسی برای ارتقای شاخص ها در این حوزه است.

 

وی با اشاره به اینکه برای رفع این مشکل باید هیأت های ویژه ای برای صدور مجوز کتاب در استان ها راه اندازی شوند تا روند کار تسریع وتسهیل شود، توضیح داد: متأسفانه کتاب‌ ها برای دریافت مجوز چاپ بر روی میز وزارت جمع شده ‌اند پس انتظار می‌ رود که هر چه سریع‌ تر در خصوص صدور مجوز آنها اقدام شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 300957

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha