حجت الاسلام محمد قاسمی، امام جمعه موقت مردم شهرستان ساری امروز(15مهر) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سالروز ازدواج امام علی(ع) و زهرای مرضیه(س) و انتخاب این روز بهعنوان روز ملی ازدواج گفت: علی(ع) مظهر عدالت، قدرت، علم، شجاعت، عبادت و بندگی و حضرت فاطمه(س) نیز نماد صبر، استقامت، حیا، عفت پاکی، صداقت و عبودیت بودند که به یقین الگویی کامل برای زنان و مردان مسلمان هستند.
وی تبیین و ترویج این روز را موثرترین و محکم ترین سلاح در مقابله با تهاجم فرهنگی اعلام و خاطرنشان کرد:جوانان و نوجوانان می توانند با ازدواج آسان در راستای پیشبرد اهداف و تحقق منویات مقام معظم رهبری گام بردارند.
این مقام مسئول تصریح کرد: ازدواج مرحله مهمى از تشکیل خانواده است که بیش از همه رویدادهاى زندگى انسان در جنبههاى متعدد فردى و زیستى و اجتماعى، امرى جهانى و از نظر هدف ثابت و پایدار است و از نوعى تقدس برخوردار است که در مقایسه با سایر روابط انسانى، تمامیتى بىنظیر دارد که ابعاد زیستى، اقتصادى، عاطفى، روانى و اجتماعى زندگى را پوشش مىدهد.
حجت الاسلام قاسمی گفت: متأسفانه در سالهای اخیر با رواج بعضی تجملات و تشریفات نابهجا در خانوادهها، سنت الهی و پسندیده ازدواج با آسیبهای فراوانی همراه شده که از یک سو باعث گسستگی پیوند ازدواج و افزایش طلاق شده و از سوی دیگر سن ازدواج در جوانان را بالا برده و گرایش به ازدواج را در آنان کاهش داده است.
وی بر لزوم ترویج ازدواج علی(ع) و فاطمه(س) در بین جوانان و نوجوانان تاکید و خاطرنشان کرد: خانواده ها نیز نقش مهم و پویایی را در به نتیجه رسیدن این مهم ایفا می کنند، لذا بایستی با دیدگاه و رویکردی نوین از تمامی تجملات و مانع افکنی در مسیر ازدواج دختر و پسر جلوگیری کنند و نگذارند جامعه ما و جوانانمان به سوی دام هایی که غرب پراکنده است قدم بگذارند.
امام جمعه موقت شهرستان ساری در پایان ترویج فرهنگ ازدواج آسان و تبعیت از دستورات دینی را راهی برای تأمین عفاف عمومی در جامعه عنوان کرد و متولیان امر فرهنگ دینی را پیشرو در ترویج این امر در بین مردم دانست و گفت: وظیفه رسانهها و انسانهای فکور و شخصیتهای دلسوز اجتماعی در این زمان، تبیین ارزشهای اسلام و تأکید این دین زیبا به این امر مهم است.
پایان پیام/
نظر شما