به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امام جمعه تهران، امروز(21 فروردین) در همایش مدیران ستادی استانی و مدیران کاروان های حج تمتع که در مجتمع یاوران حضرت مهدی(عج) برگزار شد، تصریح کرد: فرصت حج برای شکستن حباب نفس و پاگذاشتن بر روی عنانیت و خودشستن از خودیت است.
وی خدمت به حجاج را مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: حج واقعی دانشگاهی برای مدیران می شود و وقتی تمام کاروان از حج برمی گردند می گویند چه بنده صالحی در راس کاروان ما بود.
امام جمعه تهران، گفت: اگر مدیر کاروان حج، توانست یک دلی را به امام زمان(عج) وصل کند و یک آدم بداخلاق را خوش اخلاق برگرداند، مدیر خوبی بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه خورشید همیشه در حال سجده است، ابراز اشت: سجده نهایت تمرکز و فناست و انسان در حال سجده چشم اندازی ندارد و چشمش جایی را نمی بیند و خودش را کوچک می کند.
استاد حوزه علمیه، با اشاره به اینکه هر چیزی که من را من تر می کند خلاف سجده و تسبیح است، افزود: اگر ما قانونمند بودیم و با فرمول خلقت خودمان را هماهنگ می کردیم خدمت رسانی، ما را از افتادن و عبادت باز نمی ذاشت.
امام جمعه تهران، گفت: انسان به حج می رود تا به مرکزی برسد که همه عالم را جهت دار کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی، در ادامه تصریح کرد: شأن انسان کامل، خود را در چهار چیز نشان می دهد، اینکه انسان در مدیریت و صاحب ثروت بودن و پرآوازه بودن، خودش را خاکی کند و در کمال قدرت عفو کند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از نشان های شأن انسان کامل، خیرخواهی است و اینکه انسان به کسی خدمت کند و در باطن نیز خود را طلبکار او نداند.
امام جمعه تهران، در ادامه با تاکید بر هدف از زندگی در دنیا اظهار داشت: ما انسان ها گرفتار حجاب های ضخیم هستیم و خداوند ما را به این دنیا آورده و انگیزه ما باید رفع این حجاب ها باشد.
استاد حوزه علمیه، در پایان گفت: ما قطره ای جداشده از دریا هستیم و در این دنیا گرفتاریم و باید حباب را شکسته و در دریا زندگی کنیم.
پایان پیام/
نظر شما