به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید احمد علوی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در جمع مدیران مؤسسات فرهنگی آستان قدس رضوی و اعضای ستاد دائمی جشنهای میلاد امام رضا(ع) اظهار داشت: امروز مهمترین وظیفه آستان قدس رضوی عمق بخشی، آگاهی بخشی و تبیین معارف اسلامی و سبک زندگی رضوی به عنوان نسخه سعادت دنیوی و اخروی است و در این مسیر حرکت به سمت پیشرفت و تعالی را دنبال میکند.
وی گفت:در ایام دهه کرامت شور، شعف و هیجان خاصی در داخل و خارج از کشور برپاشد و دلهای بسیاری متوجه بارگاه نورانی امام رضا(ع) شد.
علوی با قدردانی از تلاشهای مدیران و کارکنان مؤسسات فرهنگی آستان قدس رضوی و سایر نهادها و ارگانهای کشور در برپایی این جشنها بیان داشت: آستان قدس رضوی مورد توجه اماکن متبرکه مذهبی دنیا و مجموعههای مذهبی کشور است و بسیاری از آنها علاقهمند هستند که در ابعاد و زمینههای مختلف از این آستان مقدس الگو بگیرند.
وی ادامه داد: تولیتهای آستان مقدس علوی(ع) و آستان مقدس کاظمین(ع) در سفر اخیرشان به مشهد، با صراحت به این موضوع اشاره کردند و خواهان ارتباط مؤثر و سازنده با آستان قدس رضوی برای انتقال تجربیات در زمینههای خدمات متنوع به زائران، فعالیتهای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی شدند.
علوی تصریح کرد: آستان قدس رضوی با درایت و مدیریت عالمانه آیت الله واعظ طبسی از همان سالهای ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با تأسی، الهام و الگو گرفتن از حرکت علمی و فلسفی حضرت رضا(ع) به ایجاد مؤسسات دانشگاهی و علمی اقدام کرد که منشاء اثرات و برکات زیادی در جامعه شده است.
وی با اشاره به روایتی از حضرت رضا(ع) اظهار داشت: در مسیر ترویج و نشر معارف والای دینی و آموزههای گرانسنگ مکتب اهل بیت(ع)، داشتن اعتدال و پرهیز از غلو، افراط و تفریط مهمترین موضوعی است که ایشان به آن اشاره کردهاند و این مهم باید ملاک عمل فعالیتها و اقدمات مؤسسات فرهنگی و تبلیغی قرار گیرد.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: در دوران حضرت رضا(ع) تعداد زیادی از دانشمندان ادیان و فرق مختلف مسیحی، زرتشتی، یهودی و فلاسفه بزرگ یونان و هند، نقلگرایان، عقلگرایان و معتزله در مرکز خلافت حضور داشتند و از سوی دیگر نهضت ترجمه نیز بدون هیچ کنترلی، عقاید و تفکرات مختلف را اشاعه میداد.
وی گفت:در چنین فضا و شرایط خاصی، حضرت رضا(ع) با تشکیل مدارس علمی، تألیف کتب و تشکیل مجالس مناظره و گفت و گو بنیادی و اصولی را آغاز و نهضتی علمی و فلسفی را بنا کردند.
بنا برگزارش پایگاه اطلاعرسانی آستان قدس رضوی، وی ادامه داد: باید از ابزار و شیوههای جدید، جذاب و زیبا برای انتقال این مفاهیم و معارف عمیق استفاده کرد و به نسل جوان و نوجوان به عنوان محور برنامههای فرهنگی توجه ویژه شود.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اقدامات آستان قدس رضوی در بعد بین الملل اظهار داشت: حضور سفیران و خادمان رضوی در کشورهای مختلف و حضور شبکههای برون مرزی سیما در حرم مطهر رضوی و انعکاس انوار تابناک رضوی، عطر ناب امام رضا(ع) را در جهان منتشر کرد و مردم دنیا که امروز تشنه این معارف هستند، از این چشمه زلال حقیقت و معنا سیراب شدند.
پایان پیام/
نظر شما