به گزارش خبرنگار شبستان، حجتالاسلام ابوترابیفرد، نایبرییس مجلس امروز در دومین جشنواره رسانه، ایمنی و فرهنگ ترافیک گفت: مسئله ترافیک و ایمنی تعریفشده در کنار مجموعه برنامههای کارآمد بیانگر عزم جدی همکاران ما در پلیس برای رسیدن به یک جایگاه فاخر در میان سایر کشورها در حوزه امنیت و ایمنی است.
وی اظهار کرد: در دین مبین اسلام تلاش برای حیات یک انسان معادل با تلاش برای حیات جامعه بشری تعریف شده است.
حجتالاسلام ابوترابیفرد با بیان اینکه پیام خداوند برای جامعه اسلامی و اهل ایمان پیام بسیار جدی و در عین حال که امیدآفرین است جای خوف دارد، تصریح کرد: تلاش و اقدام برای حیات یک انسان مساوی با تلاش برای حیات کل بشری است و غفلت برای مرگ یک انسان در حرکت مرگ یک جامعه انسانی در کل تاریخ حیات انسان است.بنابراین این امر نشان میدهد که موضوع حیات انسان در امور دینی از یک جایگاه فاخر برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: آسیبی که متوجه یک انسان میشود ،این آسیب جامعه انسانی را تهدید میکند و فوت یک انسان در مجموعه مناسبات انسانی اثر میگذارد و کل جامعه را تحت تأثیر قرار میدهد.
حجتالاسلام ابوترابیفرد ادامه داد: کشتهشدن 30 الی 40 هزار نفر انسان در طول سال مساوی با آسیب روحی و روانی صدها هزار انسان در طول تاریخ است. وقتی خانوادهای پدر یا مادر خود را از دست میدهد این حادثه به شدت خانواده را مورد آسیب قرار میدهد.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین مؤلفههایی که یک مقام اجرایی در جایگاه رفیع قوه اجرایی میتواند در برنامههای خود داشته باشد این است که اراده کند میزان کشتهها را به رقم پایینتری کاهش دهد و سلامت جامعه را ارتقا ببخشد.
وی خطاب به مسئولان پلیس راهور تصریح کرد: حرکت شما در کاهش آسیبها در حوزه ترافیک، تلاش جدی و معنادار برای ارتقای سلامت روحی، روانی، توسعه فرهنگی، علمی، اقتصادی و تحکیم پیوندهای خانوادگی در جامعه است.
حجتالاسلام ابوترابیفرد با بیان اینکه هزینههایی که آسیبهای حوزه ترافیک بر اقتصاد کشور تحمیل میکند به شدت سنگین است، افزود: همت و عزم سردار مؤمنی در جهت کاهش تصادفات یک گام تحولآفرین بود .
نایبرییس مجلس با بیان اینکه در کشورهای غربی، قوانین مقررات راهنمایی و رانندگی به شدت بازدارنده است، افزود: این امر موجب کاهش سوانح در غرب شده است البته موضوع فرهنگسازی در کشورهای غربی کار بزرگی است مشارکت مردم در کشورهای غربی بسیار معنادار است.
حجتالاسلام ابوترابیفرد با انتقاد از عدم نهادینهشدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در کشورمان گفت: در کشورهای غربی مردم با مشاهده کوچکترین تخلف رانندگی بلافاصله با پلیس تماس میگیرند در حالی که در کشور ما هنوز این فرهنگ نهادینه نشده و هیچ توجهای هم به آن نمیشود.
وی با اشاره به اینکه فریضه امر به معروف و نهی از منکر در دین مبین اسلام بسیار تأکید شده است، افزود: ما باید معروفها را در جامعه توسعه و از منکرها جلوگیری کنیم در این صورت است که میتوانیم قوانین راهنمایی و رانندگی را در جامعه نهادینه کنیم.
وی ادامه داد: مسئولیت و رسالت دیگر نهادها برای ایفای نقش خود بر برخورد قانونمند با تخلفات رانندگی تعریف شده است، بنابراین با افزایش سطح ایمنی تولیدات میتوانیم پلیس را در این راستا همراهی کنیم.
وی با بیان اینکه ترافیک و محیط زیست یکی از محورهای مهمی است که مورد غفلت واقع شده است، اظهار کرد: در حوزه ترافیک و امداد نجات نیز گامهای بلندی برداشته شده است که برای رسیدن به موقع و کمک به موقع در این حوزه نیز ما باید به بالاترین جایگاه استانداردهای جهانی دست یابیم.
وی با طرح این سوال که ما برای حقوق مردم چقدر احترام قایل هستیم، افزود: ما برای رعایت حقوق شهروندی بسیار فاصله داریم.
حجتالاسلام ابوترابیفرد با بیان اینکه آموزش و فرهنگسازی باید آنگونه که شایسته مردم ما است گسترش یابد، خاطرنشان کرد: ار هنرمندان خواهشمندیم در آثار خود نگاه به حیات جسمی، روحی، اخلاقی و اعتقادی جه داشته باشند یعنی اینکه این اثرشما تا چه اندازه باید در انسانسازی ید نقش داشته باشد و این امر را به عنوان یک محور برای خود قرار دهند.
شایان ذکر است، دومین جشنواره رسانه، ایمنی و فرهنگ ترافیک امروز 13 مهر در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما