نقش شهید صیاد شیرازی در دفاع مقدس فراموش نشدنی است

جانشین لشکر 21 حمزه سیدالشهدای آذربایجان، شهید صیاد شیرازی را نمونه برجسته‌ای از یک نظامی متعهد و دیندار در میان نیروهای مسلح عنوان کرد و گفت: تاریخ دفاع مقدس نقش شهید صیاد شیرازی را در جنگ فراموش نمی کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، سرتیب دوم ستاد امیر جمال ولی‌زاده، شب گذشته (20 اسفند) در جمع اعضای لشکر 21 حمزه سیدالشهدا آذربایجان اظهار کرد: 21 فروردین سالگرد شهادت شهید علی صیاد شیرازی است، شهیدی که نقش مهمی در وحدت نیروهای مسلح داشت و با درایت و تیزهوشی توانست ارتباط منسجم و خوبی بین سپاه و ارتش برقرار کند که این منجر به اتحاد و همبستگی این دو نیرو در دوران دفاع مقدس شد.


جانشین لشکر 21 حمزه سیدالشهدا آذربایجان گفت: شهید صیاد شیرازی از آن جهت نمونه برجسته‌ای از یک نظامی متعهد و دیندار در میان نیروهای مسلح به شمار می‌رود که ویژگی‌های یک ارتشی، بسیجی و سپاهی را در خود جمع داشت و قاطعیت، شجاعت، نظم، ساده‌زیستی، انس دائمی با قرآن و نجوا و راز و نیاز شبانه از جمله خصوصیات اخلاقی این شهید بزرگوار بود.


ولی‌زاده افزود: تاریخ دفاع مقدس ایران اسلامی هیچگاه نقش شهید صیاد شیرازی را در جنگ و تحولی که وی در ارتش ایجاد کرد از یاد نمی برد به گونه‌ای که به اعتراف کارشناسان نظامی اتحاد بین ارتش و سپاه و نهایتاً پیروزی‌های غرب کشور مدیون رشادت‌های صیاد شیرازی است.


وی تاکید کرد: مجاهدت بی‌نظیر شهید سپهبد صیاد شیرازی در مهار و کنترل غائله کردستان، آزادسازی بستان، سوسنگرد، خرمشهر و نهایتاً عملیات مرصاد هیچگاه از حافظه تاریخی ملت ایران پاک نمی شود، از این جهت بود که منافقان به دلیل کینه‌ای که از تدبیر و دلاوری‌های این شهید بزرگوار در عملیات مرصاد داشتند، 10 سال پس از پایان جنگ او را به شهادت رساندند غافل از اینکه شهادت بزرگ‌ترین آرزوی این فرمانده سرافراز بود.


ولی‌زاده با اشاره به فضائل اخلاقی شهید صیاد شیرازی اذعان کرد: اخلاص، صداقت، اطاعت امر ولایت، انضباط، تلاش در جهت تقویت مبانی وحدت‌بخش در بین نیروهای مسلح و پرهیز از مواضع اختلاف برانگیز، روحیه ساده‌زیستی، ارتباط مردمی، تقید به مسائل دینی و... شهید صیاد شیرازی را به نمونه‌ای ستودنی در میان نیروهای نظامی تبدیل کرد.


جانشین لشکر 21 حمزه سیدالشهدا آذربایجان تصریح کرد: این شهید بزرگوار در زمان ریاست جمهوری بنی‌صدر هنگامی که از سمت خود در ارتش برکنار شد، با لباس بسیجی وارد سپاه شد و با درایت و تیزهوشی توانست ارتباط منسجم و خوبی را بین سپاه و ارتش برقرار کند که این منجر به اتحاد و همبستگی این دو نیرو در دوران دفاع مقدس تا به امروز شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 29939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha