به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، حسین آهنگر، فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) در همایش سراسری ضرورت توسعه تسلیحات هواپایه در نبردهای آینده گفت: بعد از انقلاب اسلامی گفتمانی رایج شد مبنی بر اینکه عقبماندگی 150 ساله را جبران کنید، نقش رهبری در این زمینه بسیار روشن است و موهبت الهی و فرصت تاریخی برای ملت ماست.
وی با اشاره به واژهسازی نهضت تولید علمی و جهاد علمی با تأکید بر بیانات رهبر انقلاب تصریح کرد: باید به این واژه یقین پیدا کنیم تا مدلهایی برای این الگو بسازیم. واژه جهاد علمی فراتر از سطح مقاله و تربیت دانشجو است.
فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) اظهار کرد: منظور رهبری از واژه جهاد علمی زایش تمدن نوین اسلامی است. این موضوع بارها در طی 23 سال رهبری ایشان با عناوین مختلف مورد تأکید قرار گرفت. برای کسب این تمدن ما نیاز به اقتدار علمی داریم و این اقتدار از طریق مرجعیت علمی حاصل میشود.
وی گفت: مرجعیت علمی موروثی نیست، همچنین خریدنی و فروختنی هم نیست.
وی تصریح کرد: توجه به نسلی که قرار است مرجعیت علمی را به ارمغان بیاورد، تولیدات و پژوهشهایی که قرار است انجام شود یکی از عوامل مرجعیت علمی است.
فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) اظهار کرد: مقام معظم رهبری بارها به امر مهم برنامهریزی در درجه اول تأکید کردند. این برنامهریزی به شکلی باید باشد که دیگران را وادار به یادگیری زبان فارسی کند، به همین جهت باید به نوآوریهایی که تاکنون در دنیا نبوده است، دست یابیم.
وی تصریح کرد: به نظر میرسد در اشاعه دانش آنگونه که باید به تأکیدات اسلامی توجه نکردهایم و بیشتر در مدلهای آموزشی از الگوها و نظریههای غربی بهره بردهایم.
در ادامه این همایش، سردار مهدی رامپناهی، ریاست اداره تحقیقات نیروهای مسلح و دبیر این همایش اظهار کرد: این همایش از بهار سال گذشته در انجمن هوایی سپاه مورد بحث قرار گرفت و در دو مرحله فراخوان داده شد.
دبیر این همایش اظهار کرد: در طی این زمان سه هزار میل اختصاصی رسید.
وی در مورد آمار مقالات همایش تصریح کرد: 154 مقاله از بهمن سال گذشته تاکنون به همایش رسیده است که داوری آنها نیز آغاز شده، بعد از طی این مرحله 74 مقاله برگزیده معرفی شد و 38 مقاله مورد پذیرش قرار نگرفت. در همین راستا 60 داور از نیروهای مسلح کار داوری این همایش را بر عهده گرفتند.
پایان پیام/
نظر شما