بهاره ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: اهدای خون به عنوان کمک به زندگی یک انسان در فرهنگ اسلامی تبیین شده که این فرهنگ باید در سطح جامعه عملیاتی شود.
وی با اشاره به استقبال کم زنان در اهدای خون اضافه کرد: هر مرد در طول یک سال 4 بار و هر زن در طول سال 3 بار می تواند اهد ای خون را داشته باشد.
وی با یبان اینکه متاسفانه زنان همدانی از اهدای خون استقبال نمی کنند، تصریح کرد: قطعا زنان با مراجعه خود به سازمان و اعمال تست هایی همچون عدم کم خونی و وزن مناسب، می توانند اهدای خون داشته باشند.
مسئول جذب اهداکنندگان انتقال خون استان همدان در ادامه با اشاره به اهدای خون توسط بیش از 18 هزار نفر در 6 ماهه اول سال جاری گفت: تنها 5 درصد زنان استان اهدای خون را انجام می دهند که این درصد باید با فرهنگ سازی به مراتب افزایش یابد.
ابراهیمی با تاکید براینکه نجات یک انسان به منزله نجات همه انسان هاست، اظهار داشت: با کمبود سلول های خونی برای مریضان مواجه هستیم که امیدواریم این کمبودها با تشویق مردم به اهدای خون رفع شود.
وی با اشاره به اینکه اهداکنندگان مستمر به دلیل بهرهمندی از آموزشهای صحیح عمومی با اهدای خون همواره از سلامتی خود مطمئن هستند، ادامه داد: در استان 48 درصد اهداکنندگان خون به طور مستمر این اقدام را انجام میدهند، 25 درصد سابقه اهدای خون داشته و 27درصد برای بار نخست خون دادهاند.
مسئول جذب اهداکنندگان انتقال خون استان گفت: از هر 4 نفری که در مراکز بیمارستانی بستری هستند یک نفر به خون و فرآوردههای خونی نیازمند است.
ابراهیمی، جایگاه انتقال در نظام سلامت کشور را افتخارآمیز دانست و افزود: از 6 سال پیش به عنوان کشوری شناخته میشویم که اهدای خون به صورت صددرصد داوطلبانه انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه بیش از 2 میلیون نفر در سال گذشته در سطح کشور خون اهدا کرده اند، بیان کرد: طی سال گذشته حدود 70 هزار نفر در استان اهدای خون داشته اند.
پایان پیام/
نظر شما