به گزارش خبرگزاری شبستان، این کنسرت به شکلی متفاوت و با اجرای قطعاتی در دستگاه ماهور، راست پنجگاه و آواز بیات اصفهان به سرپرستی مهران مهرنیا و خوانندگی امیر اثنی عشری در حالی به روی صحنه رفت که حس کنجکاوی مخاطبین را به موسیقی ایرانی تحریک نمود و اعضای گروه به ناگزیر در پایان برنامه به پرسش های فراوان مخاطبین در زمینه کیفیت و محتوای موسیقی ایرانی پاسخ دادند.
این استقبال در حدی بود که اکثر سفرا و دیپلمات ها کشورهای حاضر در سالن از سفیر ایران درباره کوتاهی زمان برنامه سوال کردند، در حالیکه زمان اجرای کنسرت بیش از 35 دقیقه بود و این مطلب حکایت از جذابیت این فرم از موسیقی ایرانی در میان تمامی فرهنگ های دیگر بود.
گفتنی است، در ادامه این تور، گروه همایون ورکشاپی را در آکادمی موسیقی هانوی و در جمع اساتید و دانشجویان این آکادمی برگزار می کند. طی این برنامه اعضای گروه همایون به ارائه توضیحاتی در مورد موسیقی ایرانی خواهند پرداخت و در مورد اشتراکات موسیقی ایرانی با موسیقی شرق دور و امکان احتمالی اجراهای مشترک گروه های موسیقی ایرانی و گروه های موسیقی این مناطق بحث خواهند کرد. گفتنی است گروه همایون عصر همان روز اجرایی کلاسیک از موسیقی ایرانی را در آکادمی موسیقی هانوی برای علاقه مندان به روی صحنه می برد.
آخرین برنامه این گروه در ویتنام اجرای زنده موسیقی در شبکه 2 تلویزیون ملی ویتنام خواهد بود که ضمن آن توضیحات مفصلی در مورد فرهنگ و موسیقی ایران زمین ارائه خواهد شد.
شایان ذکر است که شهرام صارمی (کمانچه)، میر فرساد ملک نیا (دف، تنبک و تنبور)، امیر اثنی عشری (خواننده)، سپهر بحرایی(سنتور) و مهران مهرنیا (نوازنده تار و سرپرست گروه) به عنوان اعضای گروه همایون در این کنسرت به روی صحنه رفت.
پایان پیام/
نظر شما