به گزارش خبرنگار شبستان، پس از نامگذاری سال 1390به عنوان سال جهاد اقتصادی، برخی موسسه های انتشاراتی، با سبقت گرفتن از رقبا قصد دارند امسال را به سالی مبدل کنند که در آن شاهد چاپ بیشترین کتاب ها در حوزه اقتصادی باشیم.
نایب رییس موسسه ندای ملکوت که به فاصله 24 ساعت پس از نام گذاری سال 90 از سوی رهبر معظم انقلاب نخسین کتاب جهاد افتصادی را در کشور منتشر کرده بود، می گوید: این کتاب به علت استقبال مردم، به چاپ دوم نیز رسیده است.
همچنین به گفته علیرضا احمدی بناست 29جلد دیگر نیز با موضوع جهاد اقتصادی تا پایان فروردین ماه سال جاری منتشر کند.
بر اساس این گزارش، علیرضا احمدی، از چاپ نخستین کتاب" جهاد اقتصادی" به خبرنگار شبستان خبر داد و گفت: کتاب" جهاد اقتصادی" به همت جمعی از نویسندگان و پژوهشگران و به پشتیبانی موسسه ندای ملکوت پیرو نامگذاری سال جدید با عنوان سال جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری به رشته تحریر درآمد و همزمان با12 فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران از زیر چاپ خارج و روانه بازار کتاب شد.
احمدی با بیان اینکه کتاب "جهاد اقتصادی" از 6 فصل تشکیل شده است ،بیان کرد: در فصل اول منویات مقام معظم رهبری درخصوص جهاد اقتصادی به 40 موضوع تقسیم بندی شده است و در فصل دوم که "اقتصاد اسلامی" نامیده شده به مباحثی همچون جهاد اقتصادی، اقتصاد از دیدگاه قرآن کریم، فقر، ثروت در اخلاق دینی و فایده های قناعت پرداخته شده است.
وی با اشاره به فصل سوم کتاب "جهاد اقتصادی" با عنوان "کار و تلاش "تصریح کرد: در این فصل فلسفه کار و تلاش، اهمیت کار و تلاش در قرآن، کار در آینه حکایات، مشاغل پیامبران، کم فروشی، بازار سالم و ناسالم، داد و ستد ستوده و نکوهیده شده قاچاق کالا، غش در معاملات و کار و تلاش به عنوان مهمترین عامل پیشرفت تبیین شده است.
"عوامل پیشرفت فعالیت های اقتصادی در بیان ائمه اطهار (ع)" عنوان فصل چهارم کتاب جهاد اقتصادی است که نایب رییس موسسه ندای ملکوت به آن اشاره کرد و ادامه داد: مباحثی همچون آداب بازرگانی، شرایط کسب و کار، آسان گیری در خرید و فروش، صداقت در معامله، کار و پیشرفت، اهمیت اشتغال، شتاب در برآوردن نیازها و تجارت و پرورش فکر در این فصل تشریح شده است.
احمدی، دلالی در معامله، ستم کردن به کارگر، بخیل بودن، احتکار، کفار، احتکار، ولخرجی، سوگند خوردن در معامله، تبلیغ کالا با قسم، پرهیز از لقمه حرام، خیانت در امانت را از جمله مباحث مطرح شده در فصل پنجم کتاب جهاد اقتصادی با نام" موانع پیشرفت اقتصادی از دیدگاه ائمه اطهار (ع)" برشمرد.
وی که خود نیز جزو یکی از مولفان کتاب" جهاد اقتصادی" است، زیباترین فصل این کتاب را فصل ششم با عنوان" امام علی (ع) جهادگری نمونه در عرصه اقتصادی" ذکر کرد و افزود: در این فصل مباحثی همچون اهمیت تولید در سیره امام علی (ع) تشویق به تولید، محاسبه سرمایه های سالیانه، راه های تولید، توجه به پیامبران به خودکفایی، اسکله سازی، کارخانه کشتی سازی، حفاظت از حریم جاده ها، ضرورت امنیت اقتصادی و تحریم اقتصادی پرداخته شده است.
احمدی هدف از نگارش کتاب "جهاد اقتصادی" را ترویج فرهنگ قرآنی و آموزه های قرآنی در زمینه اقتصاد در جامعه و لبیک گویی به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی عنوان کرد.
مدیر انتشارات یوسف زهرا با اشاره به استقبال فراوان از کتاب" جهاد اقتصادی "خاطرنشان کرد: خوشبختانه از همان روزهای نخست چاپ این کتاب با استقبال زیاد مردم و مسئولان مواجه شد و از ارگان های بسیاری تقاضای همکاری و مشارکت برای چاپ های بعدی آن را داشتیم.
نایب رییس موسسه ندای ملکوت در پاسخ به این سوال که آیا کتاب جهاد اقتصادی با این سرعتی که منتشر شده است دارای کیفیت لازم است و حرفی قابل گفتن دارد؟ به خبرنگار شبستان، گفت: ما قبل از سال نو، تیمی متشکل از 5 نفر از نویسندگان و حتی تایپیست و صفحه آرا آماده کردیم و به محض نامگذاری سال توسط حضرت آیت الله خامنه ای کار را شروع کردیم.
وی یادآور شد: کتاب "جهاد اقتصادی از کیفیت خوبی "برخوردار است و برای آن زحمت بسیاری کشیده شده است اما متاسفانه عده ای به خصوص موج سبزی ها در سایت های خود این کتاب را شدیداً مورد انتقاد قرار دادند و ما را نیز به عنوان خود شیرین ترین افراد معرفی کردند. این افراد از سرعت کار ما انتقاد می کنند در صورتی که ما از قبل تیمی آماده برای کار داشتیم و علاوه بر سرعت، کیفیت را نیز در کار لحاظ کردیم.
احمدی از چاپ 30 جلد کتاب در مورد جهاد اقتصادی با مقوله های مختلف تا پایان سال 90 خبر داد و افزود: جلد دوم مجموعه کتاب های جهاد اقتصادی تا پایان فروردین به چاپ می رسد و روانه بازار کتاب خواهد شد.
گفتنی است، نخستین کتاب جهاد اقتصادی شامل 160 صفحه مشتمل بر 6 فصل در قطع رقعی به قیمت سه هزار تومان و شمارگان 20000 نسخه از سوی انتشاررات یوسف زهرا چاپ شده است و اکنون چاپ دوم را پشت سر می گذارد.
پایان پیام/
نظر شما