جشنواره فرهنگ اقوام روند توسعه صنعت گردشگری گلستان را هموارتر می کند

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در گلستان گفت: با برگزاری جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین در گلستان رویه توسعه صنعت گردشگری، وحدت، آشنایی اقوام مختلف کشور با یکدیگر، نشاط وشادابی هموارتر می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان در نشست هفتمین جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین با تقدیر از برگزاری چنین جشنواره ای در استان، گفت: اسلام دین شادابی هاست و در قرآن کریم نیز (در آیه ای که می فرماید: کم بخندند و زیاد گریه کنند) در حقیقت مجازات خداوند برای گمراهان است.


وی در ادامه با برشمردن گریه های مطلوب در اسلام، افزود: گریه های شبانه، گریه های خالص و گریه های بخشندگی و خشوع، غصه ها را ازدل بیرون می کند.


آیت الله نورمفیدی همچنین به گریه برای سید الشهدا اشاره کرد و اظهارداشت: این گریه ها استاندارد خاصی دارد و زیاده روی در آن شایسته نیست.


امام جمعه گرگان افزود: نشاط مردم و آشنایی همه اقوام با یکدیگر از نکاتی است که در این جشنواره به وضوح قابل رویت است و مردم با اصالت و سابقه دیرین و تمدن اقوام آشنا می‌شوند که این نیز از منافع مهمی است که یک ملت بداند ریشه دار است و اصالت دارد.


وی نکته سوم برگزاری این جشنواره را وحدت بین اقوام ذکر کرد و ادامه داد: مهمترین نیاز جامعه ما و امت اسلام نیاز به وحدتی است که مقام معظم رهبری برآن تاکید دارند که همه اقوام زیر چتر ایران و اسلام قرار دارند و هم اسلامیت و هم ایرانیت از فواید خوب این جشنواره است.


آیت الله نورمفیدی مقدمه بودن این جشنواره برای توسعه صنعت گردشگری استان را از بخش های مهم این جشنواره خواند و گفت: این جشنواره وسیله ای باشد که بتوانیم مواریث فرهنگی استان را که بسیار مهم هستند، احیا کرده و نسبت به توسعه گردشگری همت گماریم.


وی با تاکید بر بهره مندی بیشتر از صنعت گردشگری جهت توسعه استان، افزود: گردشگری استان باید به گونه ای باشد که استان از حالت عبوری خارج شده و سرمایه های مملکت را به استان جذب کند تا فقط مسیر زائران حضرت رضا(ع) نباشیم.
 

نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به احیای جزیره آشوراده و سواحل استان، دیوار دفاعی گرگان و شهر تاریخی جرجان بر پیگیری مسائل مهم گردشگری استان اشاره کرد و افزود: با احیای این مواریث تاریخی و فرهنگی و گردشگری می توان شمار گردشگران داخلی و خارجی را افزایش داد.


وی در پایان بر برگزاری جشنواره به بهترین شکل ممکن تاکید و از آن به عنوان وسیله ای جهت توسعه صنعت گردشگری استان یاد کرد.


قربان عباسی، مدیر کل میراث فرهنگی گلستان نیز در این نشست بر دستور کار قرار گرفتن روند ثبت دیوار دفاعی گرگان در جشنواره پیشین اشاره کرد و گفت: در سال گذشته علاوه بر اینکه با حضور سفرا، گردشگری خارجی استان این امر ترویج و تبلیغ شد، 2/5 میلیارد تومان از محل فروش صنایع دستی طی 4 روز عاید استان شد.


گفتنی است، هفتمین جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین، (8 لغایت 11 مهر) در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان گلستان برگزار می شود.


پایان پیام/
 

 

کد خبر 295675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha