وظیفه اصلی دستگاه های فرهنگی تبیین و تحلیل ابعاد جهاد اقتصادی است

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: در سال جاری مهم ترین وظیفه دستگاه های فرهنگی کشور تبیین و تحلیل ابعاد مختلف جهاد اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، حجت الاسلام علی دشتکی، مدیر کل اداره تبلیغات اسلامی استان زنجان شامگاه دیروز در جمع اعضای کمیته قرآن و نهج البلاغه استان با اعلام این مطلب گفت: در حال حاضر نظام اسلامی در همه ابعاد به عنوان یک نظام الگو در جهان مطرح است و این نظام مدیریت جدیدی را به جهان عرضه داشته  و توانسته است در همه ابعاد و به خصوص بعد فرهنگی تاثیرات بسیار شگرفی را در جهان به وجود آورد.

 
وی اظهار داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر در ابعاد اجتماعی و فرهنگی یک الگوی تمام عیار برای سایر ملل دنیاست و استکبار از این موضوع به شدت در هراس است.
 
این مقام مسئول با بیان اینکه دشمن از اوایل شکل گیری انقلاب با هجمه های مختلف در صدد ضربه زدن به نظام اسلامی بود، یادآور شد: دشمن از اول انقلاب با جنگ نظامی و فرهنگی تلاش های زیادی انجام داده که نظام اسلامی را از رسیدن به اهداف اصلی خود باز دارد ولی تا کنون در این خصوص راه به جایی نبرده و در تمام صحنه ها با شکست سنگین مواجه شده است.
 
مدیر کل تبلیغات اسلامی زنجان یادآور شد: سر حلقه شعارهای سال، جهاد اقتصادی است و شعار همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف همه در راستای تحق شعار امسال صورت گرفته است.
 
حجت الاسلام دشتکی خاطر نشان کرد: همه مردم باید در تحقق شعار امسال از خود جدیت نشان دهند و وظیفه دستگاه های مختلف و به خصوص دستگاه های فرهنگی در مرحله اول تبیین و تحلیل ابعاد مختلف جهاد اقتصادی است.
 
وی ادامه داد: در دین اسلام توجه ویژه ای به بعد اقتصادی و معیشتی مردم شده است و مسائل اقتصادی پله صعود و حرکت انسان به جایگاه والای انسانی است.
 
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به اینکه در سال گذشته 1500 میلیارد تومان اعتبار به برنامه های فرهنگی کشور اختصاص یافته بود، گفت: ابتکار استان زنجان در سال 89 در اجرایی کردن منسجم برنامه های فرهنگی، تشکیل ستاد راهبردی فرهنگی بود.
 
حجت الاسلام دشتکی ایجاد و توسعه کانون های قرآنی، فرهنگی و دینی،‌ حمایت از برنامه های آموزشی و پژوهشی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی، حمایت از برنامه های دینی در راستای بصیرت افزایی، حمایت از تولید نرم افزارهای قرآنی، ‌تجهیز حوزه های علمیه،‌ کمک به تجهیز کتابخانه های حوزه های علمیه، ‌حمایت از اعزام مبلغین و اساتید جهت تقویت برنامه های دینی، حمایت از راه اندازی مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی، کمک به راه اندازی دانشکده علوم قرآنی و حدیث را جزء الویت های این کمیته برشمرد.
 
وی در ادامه احداث 100 خانه عالم، راه اندازی دبیرخانه فرهنگ عاشورایی،‌افزایش تعداد موسسات قرآنی از 50 موسسه به 100 موسسه قرآنی در سطح استان را از دیگر اولویت های این کمیته معرفی کرد.
 
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان همچنین راه اندازی آموزشگاه مداحی، کتابخانه عاشورایی، حمایت از شبکه های اجتماعی استان، ساماندهی برنامه های مساجد را از دیگر برنامه های کمیته قرآن و نهج البلاغه استان برشمرد.
 
پایان پیام/
کد خبر 29511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha