خبرگزاری شبستان؛ اسماعیل شفیعی سروستانی، مدیرمسئول موسسه موعود عصر(عج) و حجت الاسلام سیدمصطفی میرلوحی، مدرس حوزه و دانشگاه و نواده محمدتقی موسوی اصفهانی(صاحب مکیال المکارم) در حاشیه هفتاد و پنجمین نشست موسسه موعود عصر(عج) از کتاب "ملک عظیم خداوندی" رونمایی کردند.
شفیعی سروستانی در توضیح موضوع این کتاب گفت: ملک عظیم خداوندی، مُلک وعده داده شده به آل محمد(ص) است. ملکی بی بدیل و بی بلا که تصور آن از عهده ی اولین و آخرین خلق روزگار، تا به وقت ظهور و تاسیس دولت کریمه امام مبین(ع)، خارج است. مصداقی عینی، در مقیاسی بسیار کوچک از این ملک را خداوند کریم به حضرت سلیمان (ع) نمایاند تا دانسته شود وعده حضرت حق، در روز موعود و درباره ی موعود(ع) محقق خواهد شد و بشر، پس از پشت سر گذاشتن همه بحران ها و بن بست ها در وقت رویکرد صمیمانه به حجت حقّ خداوند، رخصت توفیق دیدار این ملک عظیم و بودن و زیستن در این نعمت بی بدیل را خواهد یافت.
حجت السلام میرلوحی نیز درباره اهمیت پرداختن به موضوع مهدویت، گفت: هیچ داستانی جدی تر از موعود، انتظار و باور به مهدی امت ها نیست. اگر به تاریخ پیامبران نگاه کنیم، می بینیم که در همه بشارت های انبیا و در تمام کتب پیشین، این وعده الهی، به مردم داده شده بود. خداوند وعده داده است: وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِینَ(1) (و اراده ما بر این قرار گرفته است که به مستضعفین نعمت بخشیم و آنها را پیشوایان و وارثین روی زمین قرار دهیم.)
وی افزود: در سفر اخیر به عتبات عالیات، نکته ای را متوجه شدم. فهمیدم که در راس ایوان طلای حرم امیرالمؤمنین علی(ع) که جایگاه مهمترین و زیباترین آیه قرآنی است، این آیه از قرآن نقش بسته است: "وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ" (2) (و همانا در زبور پس از تورات نوشتیم که زمین را بندگان شایسته ما به ارث خواهند برد.)
مدرس حوزه و دانشگاه امام صادق(ع)، ادامه دادند: حضرت مهدی(عج) چکیده و عصاره تمام خلقت ها هستند. عصاره هر چند هزار سالی که از عمر بشر گذشته است. ایشان میراث دار تمام انبیا و داستان زیبای نهایی خداوند هستند که عالم و آدم، برای رسیدن به آن نقطه، در تکاپو بوده و هستند. حال امروز، ما در لحظه، باید روشن کنیم که در کدام سمت قرار گرفته ایم. ما باید تکلیفمان را با دو جریان روشن کنیم: از طرفی جریانی که از حضرت آدم(ع) و سپس از هابیل شکل گرفت. جریانی که در آن نوح و ابراهیم و اسماعیل و پیامبر ختمی مرتبت(ع)، در پی هم آمدند. و جریان دیگر، جریان فرعونیان و نمرودیان و ابوسفیان هاست. امروز ما باید تکلیف خودمان را با این دو جریان روشن کنیم و بفهمیم در کدام سمت قرار گرفته ایم و باید در کدام سو باشیم.
پی نوشت:
1. قصص: 5
پایان پیام/
نظر شما