محسن پورگلیان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم، در گفتگو با خبرنگارشبستان در قم، با اشاره به تخریب و بازسازی مدارس غیراستاندارد گفت: با توجه به زلزلهخیز بودن کشور ایران و احتمال وقوع خسارات جبرانناپذیر انسانی، به ویژه در مراکز آموزشی باید اقدامات مناسبی در جهت مقاوم سازی مدارس انجام شود.
وی افزود: در همین راستا قانون برنامه پنج ساله چهارم توسعه اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی در راستای تخریب و بازسازی مدارس غیراستاندارد و مقاوم سازی مدارس بدون استحکام در سال 85 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم ادامه داد: همچنین مبلغ 3 میلیارد و 954 میلیون دلار طی سالهای 85 تا 87 از محل صندوق ذخیره ارزی برداشت و در اختیار وزارت آموزش و پرورش (سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور) قرار گرفت.
پور گلیان تصریح کرد: ادارهکل نوسازی مدارس استان قم پیرو تصویب این قانون توسط مجلس شورای اسلامی و ابلاغ سازمان نوسازی مدارس کشور اقدام به تخریب، بازسازی و مقاومسازی مدارس غیر مستحکم کرده است.
وی با اشاره به تعداد مدارس تخریب و بازسازی شده طی سالهای 85 تا 92 اظهار داشت: 88 باب مدرسه در قالب هزار و 21 کلاس درس و 142 هزار و 240 متر مربع زیر بنا با اعتبار اولیه 50 میلیارد تومان طی این مدت تخریب، بازسازی و یا در حال نوسازی می باشند.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم یادآور شد: همچنین در پایان برنامه چهارم توسعه به دلیل عدم تحقق اهداف کمی این قانون، تداوم اجرای طرح، در سه سال اول برنامه پنجم توسعه در قالب ماده 22 قانون به تصویب رسید.
پور گلیان در پایان از احداث سه سالن ورزشی خبر داد و گفت: مقاوم سازی 20 باب مدرسه با 401 کلاس درس با زیربنای 42 هزار و 314 متر مربع و اعتبار اولیه به مبلغ 5 میلیارد تومان و 44 مطالعه مقاومسازی از دیگر برنامه های اجرا شده این طرح بوده است.
پایان پیام/
نظر شما