حامد شاکرنژاد، مدیر طرح ملی تلاوت قرآن کریم با اشاره به اهداف راهاندازی این طرح به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: تربیت استعدادهای قرآنی کشور برای رسیدن به قاریانی معناگرا و خوشصدا از مهمترین اهداف راهاندازی طرح ملی تلاوت قرآن کریم است که تاکنون 9 استان کشور دو ترم برنامهریزیشده ویژه این طرح را پشت سر گذاشته و از مهر امسال ترم سوم خود را آغاز میکنند.
وی افزود: پنج استان کشور شامل استان قزوین، سمنان، بوشهر، یزد و اصفهان دورههای آموزشی جدید خود را از مهر امسال آغاز میکنند. همچنین طرح ملی تلاوت قرآن شامل 4 دوره 16 ماهه در دو بخش مقدماتی و تکمیلی ویژه گروه سنی نوجوان برگزار میشود.
شاکرنژاد تصریح کرد: طرح ملی تلاوت در قالب شورای علمی، ستاد اجرایی با حضور کارشناسان آموزشی و ارزیابی و استعدادیابی در سراسر کشور فعالیت میکنند تا این طرح را بیش از پیش با موفقیت به سرانجام برسانند.
وی عنوان کرد: از آغاز این طرح طی یک سال گذشته 510 نفر ورودی در 9 استان کشور شرکت کردهاند که خوشبختانه 70 تا 80 درصد آنها واجد شرایط شرکت در دورههای آتی شدند و 10 درصد مابقی به دلایلی همچون نبود زمان کافی برای حضور در کلاسهای آموزشی امکان شرکت در ترمهای بالاتر را نیافتند.
شاکرنژاد خاطرنشان کرد: رویکرد این طرح بر جذب استعدادهای قرآنی کشور بوده و افرادی که حایز شرایط شرکت در ترمهای بالاتر را نیستند میتوانند در آزمونهای هرساله، این شرایط را کسب کنند. همچنین تربیت قاریانی که مسلط بر مفاهیم و معانی قرآن کریم باشند تا شاهد نسل جدیدی از قاریان قرآن در کشور باشیم از مهمترین اهداف طرح ملی تلاوت قرآن کریم است و تأثیرات آن را در پایان چهارساله این طرح شاهد خواهیم بود.
پایان پیام/
نظر شما