مراسم تودیع و معارفه معاون دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه معاون پژوهشی و رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام احمد مبلغی، رییس سابق پژوهشکده علوم و فرهنگ اسلامی، امروز(18 فروردین)در این مراسم در سخنانی با اشاره به وجود ظرفیت ها و ذخایر بسیاری در مجموعه پژوهشگاه اظهار داشت: سعی بر این بوده که این مجموعه که نماد روشنفکری حوزه است فضایی باز و آزاد برای محققان و پژوهشگران باشد. این مجموعه در صحنه هماوردی پیشرو بوده و هم اکنون نام و آوازه پژوهشگاه که در دفتر تبلیغات متولد شده، کمتر از خواستگاه و زادگاهش نیست. افتخارات مربوط به پژوهشگاه متعلق به دوره کوتاه مدتی نیست، بلکه این مرکز ظرفیت های بسیاری ایجاد کرده و این روش همواره ادامه داشته است.
در ادامه این مراسم ریاست جدید پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، کار پژوهش را امری عادی و معمولی ندانست و گفت: در شرایط کنونی کاری که پژوهشگاه عهده دار آن است کاری عادی و معمولی نیست بلکه با توجه به تحولات کنونی منطقه و جهان می توان عطشی که نسبت به حقیقتی که در پس فطرت های بیدار در عموم ملت ها وجود دارد را مشاهده کرد.این بیداری اسلامی می طلبد که در مسائل تحقیقی و پژوهشی بیش از پیش دقت داشته باشیم.

حجت الاسلام حسین توسلی، تصریح کرد: امروز نمی شود با تکیه به ذهنیت شخصی خود به امر پژوهش پرداخت بلکه اتکا به تحقیق به معنای درست کلمه، ضرورتی است که اهمیت آن در آینده بیشتر نشان داده می شود.

وی با اشاره به نام گذاری سال جاری به نام جهاد اقتصادی افزود: توجه به این نام گذاری می طلبد که روحیه جهادی در هر زمینه ای حتی در امر تحقیق وجود داشته باشد.داشتن روحیه جهادی نه تنها از نظر فردی بلکه بایستی از نظرسازمانی نیز وجود داشته باشد.روحیه جهادی به معنای چابکی و سرعت متناسب با نیازها و شتاب در تحولات است که  لازمه جهان کنونی است.

حجت الاسلام توسلی، اظهار داشت: مجموعه پژوهشگاه قابلیت های کاملا برتری نسبت به دانشگاه دارد،از قبیل برخورداری از محققان وپژوهشگران برجسته و همچنین زیر ساخت های خوب که البته این مرهون خدمات مدیران گذشته است.

وی بر توجه بیشتر نسبت به کیفیت تحقیقات و پژوهش ها تاکید کرد و افزود: یکی از اقدامات در دست انجام هدف گذاری درست در جهت موضوع تحقیقات و خصوصیات مربوط به استانداردهای تحقیقات می باشد .همچنین مسائل مربوط به اعضای هیئت علمی که بنیان و اساس چنین مجموعه های پژوهشی هستند، مورد توجه بیشتری قرار خواهد گرفت.

وی در پایان، اظهار داشت: مهم ترین عاملی که می تواند در مقام طراحی و اجرا و بهبود تحقیقات کمک کند، این است که محققان بجای اصلی خود برگردند و مدیران حامی محققان باشند، می توان با همفکری و مشارکت محققان به وظیفه خود در شرایط خطیر کنونی دست یافت و در روند رو به رشد این مجموعه قدم های مثبتی برداشت.

پایان پیام/

کد خبر 29412

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha