علی داننده با اشاره به اهمیت حضور و رسالت هنرمندان در جامعه به خبرنگار شبستان گفت: هنرمند در جامعه از پویاترین عامل های پیوند بین علم و عمل است و هنر اکسیری گرانمایه است که می تواند وسیله انتقال مفهوم های سخت و دشوار به مردم باشد.
وی افزود: امروزه عمیق ترین مفاهیم در عرصه معارف الهی و حقایق علمی باید با همت این قشر ارزشمند اجتماع به سراسر جهان پیام رسانی شود.
داننده، شناسایی توانمندی های هنرمندان کشور و تلاش برای کشف و شکوفایی استعدادهای نو در تولید آثار سینمای ارزشی، پرداخت هنری به مسائل و موضوعات دینی و معرفی آثار شاخص و ایجاد بستر و الگو سازی مناسب در عرصه فیلمنامه نویسی را از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
وی بیان کرد: جشنواره سراسری فیلمنامه نویسی در سه محور نماز و نیایش، آزاد و بخش ویژه با عنوان همت مضاعف و کار مضاعف برگزار می شود.
داننده آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره را 30 فروردین اعلام کرد و گفت: آیین اختتامیه و معرفی نفرات برتر این جشنواره اردیبهشت ماه 90 در تبریز برگزار می شود.
به گفته وی،علاقه مندان می توانند حداکثر سه اثر خود را در قالب داستانی، مستند، پویانمایی و گونه های مختلف ارایه کرده و فیلمنامه های ارسالی باید به صورت تایپ شده و حداکثر در 25 صفحه و روی یک طرف کاغذ و در سه نسخه به دبیر خانه جشنواره واقع در تبریز، بلوار استاد شهریار، اول سربالایی ولی عصر، مجتمع فرهنگی و سینمایی 22 بهمن تبریز ارسال شود.
داننده یادآور شد: آثار ارسالی بایددارای خلاصه طرح ( حداقل یک صفحه ای ) بوده و آثار اقتباسی با ذکر منبع و خلاصه آن صورت گیرد.
پایان پیام/
نظر شما