به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز؛ آیین افتتاحیه نخستین دوره پرورش استعدادهای درخشان قرآنی از سراسر کشور صبح امروز 26 شهریور، مصادف با آخرین روز از دهه کرامت و روز میلاد حضرت امام رضا(ع) با حضور قاریان برجسته کشور و ریس سازمان دارلقرآن الکریم ، همچنین مسئول سازمان تبلیغات اسلامی استان البرز در اردوگاه حقانی در البرز برگزار شد.
بر این اساس، استعدادهای درخشان قرآنی در رده نوجوانان در مقطع سنی 12 الی 18 سال از شامگاه دیروز با حضور در اردوگاه حقانی طی چهار روز با بهره مندی از اساتید برجسته قرآنی کشور در 2 محور آموزشی و پرورشی تحت تعلیم قرار خواهند گرفت.
مهدی قره شیخلو، رئیس سازمان دارلقرآن الکریم با حضور در افتتاحیه نخستین دوره پرورش استعدادهای قرآنی سراسر کشور گفت: امروز عامل بودن به قرآن مهمترین مسئله نسبت به حفظ و قرائت آن است، جامعه اسلامی ما نیازمند عاملان به قرآن است.
به گفته قره شیخلو؛ امروز ادب قرآنی و عامل بودن به فرامین قرآن زمینه ساز جامعه اسلامی است و این اصل اساسی ترین هدف قرآن است.
قاری نماینده قرآن و بیانگر قرآن در جامعه است
این مسئول با تاکید به این مهم که ادب و اخلاق والای یک قاری بیشترین تاثیر را میان آحاد مردم خواهد داشت، توضیح داد: قاری برجسته به صوت خوب و حفظ جزء یا قسمتی از قرآن نیست، یک قاری نماینده قرآن، بیانگر قرآن در جامعه است، به همین خاطر باید با اخلاق ویژه قرآنی مردم او را بشناسند.
وی ادامه داد: ما باید عنایت های قرآنی را قدر بدانیم، یک حافظ و قاری نباید تصور کند که از مردم جدا است و متوقع از مردم و جامعه نباشد.
اخلاق قرآنی یک قاری، عامل محبویت در دل های مردم است
استاد قرآن کریم با اشاره به بعضی تعاملات و رفتارهایی که در شان قاریان نیست، اظهار داشت: استاد قرآن با اخلاق برجسته و تزئین یافته با کلام خدا تعاملات و رفتارهای خود را در جامعه شکل می دهد و اگر تعاملات و رفتارهایی متفاوت از کتاب خدا از خود نشان دهد این مطلب نه در شان خود اوست نه در آنچه خود را به او نسبت می دهد.
رئیس سازمان دارلقرآن کشور خدمتگزاری به قرآن را اولین وظیفه یک قاری عنوان کرد و اظهار داشت: ما باید خدمتگذار قرآن باشیم، تخصص قرآنی امتیاز است، ولی با اجرای اخلاق قرآنی به درد می خورد و می تواند محبویت در دلها را ایجاد کند.
پایان پیام/
نظر شما