به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، هدف از برگزاری این کنفرانس 2 روزه ارتقا و توسعه فناوری خلأ و ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی و فن آورانه در حوزه های مختلف علوم، فناوری و صنعت است.
این کنفرانس در نوبت های صبح و بعد ازظهر در چهار بخش اصلی ارائه مقالات به صورت سخنرانی، ارائه مقالات در قالب پوستر، برگزاری کارگاه های آموزشی و نمایشگاه تخصصی با همکاری انجمن خلأ ایران برگزار می شود.
محورهای اصلی کنفرانس شامل "تیرید و انجماد، کریستالیزاسیون، خشک کردن، اسمز و ..."، "طراحی و ساخت قطعات، تجهیزات و سامانه های خلأ، مواد مناسب و پایداری آنها در خلأ"، "فرایندهای تشکیل و تولید نانو ساختارها، لایه های نازک، سطوح و فصل مشترک"، "اندازه گیری و پدیده شناسی در خلأ، مدل سازی و شبیه سازی رفتار مواد"، "ادوات تحت خلأ، کاربردها و دیگر زمینه های مرتبط"، "پلاسما و کاربردهای آن" و "کاربرد فناوری خلأ در حوزه علوم زیستی و پزشکی" است.
آخرین مهلت ارسال اصل مقالات تا یکم مهرماه، اعلام پذیرش مقالات یکم آذرماه، مهلت ثبت نام در کنفرانس و کارگاه های آموزشی تا 30 آذرماه و مهلت ثبت نام برای اختصاص غرفه در نمایشگاه 15 دیماه اعلام شده است.
علاقه مندان می توانند اطلاعات بیشتر درباره برپایی نمایشگاه تخصصی، ارائه کارگاه های آموزشی، مدرسان و برنامه کارگاه های آموزشی و هزینه شرکت در کارگاه ها را از طریق سایت انجمن خلأ ایران به نشانی www.vsi.ir پیگیری کنند؛ همچنین ارسال مقاله به دبیرخانه کنفرانس از طریق پست الکترونیکی vac6@vsi.ir امکانپذیر است.
برگزار کنندگان این کنفرانس انجمن خلاء ایران و دانشگاه شهید چمران اهواز است و دکتر مرتضی زرگرشوشتری، دکتر محمد صباییان، دکتر منصور فربد، دکتر عبدالمحمد قلمبر دزفولی، دکتر ایرج کاظمی نژاد و دکتر مجتبی مقبل الحسین از اساتید گروه فیزیک دیگر اعضای کمیته اجرایی کنفرانس را تشکیل می دهند.
پایان پیام/
نظر شما