کانون های مساجد ظرفیت تازه ای را برای جمهوری اسلامی ایجاد کرده اند

مدیرکل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد کشور هدف از ایجاد کانون های مساجد را ایجاد ظرفیت های تازه برای توسعه فرهنگی کشور دانست و خاطرنشان کرد: نباید از این ظرفیت های مطلوب فرهنگی غافل بود.


به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، حجت الاسلام علی ملانوری مدیر کل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد کشور، امروز (17فروردین) در اولین نشست مدیران و اعضای شورای کانون های تخصصی مساجد استان فارس در سالن شهید آوینی شیراز اظهار داشت: مدیریت فرهنگی کشور نیاز به ظرفیت های تازه ای در حوزه مسایل فرهنگی دارد و این صحبت ها بدان معنا نیست که ما با توسعه سینما، مطبوعات و دیگر بخش های فرهنگی مخالف هستیم اما معتقدیم نباید در قالب ها و شاخص های سنتی و قدیمی دیکته شده حرکت کرد.

مشاور فرهنگی دبیر ستادعالی کانون های فرهنگی مساجد کشور خاطرنشان کرد: همانطور که تعداد صندلی های سینما و تعداد کتابخانه های عمومی علامت توسعه فرهنگی است، کانون های تخصصی فرهنگی هنری مساجد نیز علامت توسعه فرهنگی است.

وی ادامه داد: نباید از سایر ظرفیت های فرهنگی کانون های مساجد غافل بود زیرا کانون های تخصصی برای پاسخ به یک اتهام قدیمی که هنر و فرهنگ در توان تکنولوژی است و بچه های مسجدی انسان های خوب اما کم توان هستند، پاسخ دهد.

مشاور فرهنگی دبیر ستادعالی کانون های فرهنگی مساجد کشور اضافه کرد: از این رو کانون های تخصصی با ورود به برخی حوزه های خاص جلوی این تفکر ایستادند و اعلام کردند مسجد با بچه های خود این توانمندی را دارد که به جمهوری اسلامی در حوزه مسایل فرهنگی ایده تازه بدهد.

حجت الاسلام ملانوری تصریح کرد: نباید تردید کرد که مسجد در ادبیات دینی عنصر پایه ای حوزه فرهنگ است و با دیدگاه سکولار این حقیقت هنوز برای برخی افراد در جامعه درک نشده است و حرکت های ما بر پایه رهنمود امام راحل مبنی بر پیگیری همه امور از مسجد هستیم در این راستا باید به کانون های تخصصی مساجد توجه بیشتر شود زیرا این کانون ها حرف های تازه ای برای کشور دارند.

مدیر کل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد کشور ادامه داد: در دهه حاضر که دهه پیشرفت و عدالت نام گذاری شده مسجد به عنوان یک ظرفیت توانمند تخصصی و محتوایی در امور فرهنگی است که این تحقق این مهم الزاماتی دارد که از سومی مدیران دستگاه ها و مدیران کانون های تخصصی فرهنگی مساجد باید رعایت شود.

وی در ادامه، اعتقاد راسخ پیدا کردن همه به واگذاری کارهای دولت به مردم، اعتماد سازی فعالان کانون های فرهنگی مساجد، آموزش های مداوم، به روز و تخصصی نیروی انسانی، تاسیس گروه برنامه ریزی در کانون ها و توسعه شبکه های زیرساختی و اطلاع رسانی را از جمله این الزامات عنوان کرد.

حجت الاسلام ملانوری گفت: ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور درصدد است در سالجاری رویکرد 10 درصد کانون های فرهنگی هنری کشور را به طور تخصصی هدایت کند که فارس در بخش کانون های تخصصی نیز در کشور جز استان های برتر است.

وی تاکید کرد: مسیر حرکت کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور در سال جهاد اقتصادی بر اساس دو محور ترویج کسب و کار حلال و شغل آفرینی برنامه ریزی شده است که کانون ها باید بر اساس این دو محور اقدامات خود را انجام دهند.

خاطرنشان می شود: در ادامه این نشست که به همت دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان فارس برگزار شده بود، از یکصد و 20 نفر از فعالان فرهنگی مساجد استان فارس تجلیل شد و مدیران کانون های تخصصی مهدویت و هنرهای تجسمی به نمایندگی از 20 کانون تخصصی استان فارس به ارائه نظرات خود پرداختند.

پایان پیام/

 

کد خبر 29235

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha