آب‌گرفتگی معابر حاکی از ضعف مدیریتی شهرداری است

معاون عمرانی استاندار تهران با تاکید بر اینکه بارندگی امروز نشان داد هزینه های میلیاردی عوارض شهرداری به هدر رفته است، تصریح کرد: آب‌گرفتگی معابر و جوی ها حاکی از ضعف مدیریتی شهرداری است.

 محمود محمودی، معاون عمرانی استاندار تهران پیرامون آب‌گرفتگی معابر شهر تهران در هنگام بارندگی به خبرنگار شبستان گفت: مشکل مدیریت در حوزه خدمات شهری و طرح‌های فنی مهندسی معابر از جمله عوامل مهم در آب‌گرفتگی معابر در هنگام بارندگی در شهر تهران هستند.

 

وی اظهار کرد: هشتاد درصد از این مشکلات مربوط به خدمات شهری و بیست درصد بقیه به دلیل مشکلات طرح‌های فنی و مهندسی است.

 

محمودی تصریح کرد: با وجود چنین مشکلاتی باید گفت صدها میلیارد تومان هزینه‌ای که به عنوان عوارض شهرداری از مردم برای ساخت جوی، جدول و کانال گرفته می‌شود انگار که هیچ هزینه‌ای نشده است و تمام این هزینه‌ها به هدر رفته است.

 

معاون عمرانی استاندار تهران با بیان اینکه عدم نظارت و برنامه‌ریزی صحیح شهرداری موجب ایجاد آب‌گرفتگی و دیگر مشکلات در هنگام بارندگی در شهر تهران شده است، خاطرنشان کرد: وجود جوی‌ها و کانال‌ها باعث هدایت آب در سطح شهر می‌شوند و به دلیل اینکه از این جوی‌ها و کانال‌ها به درستی استفاده نمی‌شود آب در سطح معابر و خیابان‌ها جریان پیدا کرده و باعث ایجاد آب‌گرفتگی در سطح معابر می‌شود.

 

وی عدم نظافت کانال‌های شهری و جوی‌ها از سوی شهرداری تهران را از دیگر عوامل مهم آب‌گرفتگی معابر عنوان کرد و افزود:عامل انسداد مسیر جوی‌ها به دلیل عدم رعایت نظافت بعضی از مردم و همچنین جارو کردن زباله‌ها در داخل جوی‌ها توسط کارگران خدمات شهری است که شهرداری باید با نظارت دقیق و درست خود به صورت روتین و بازدید هفتگی و ماهیانه از این کانال‌ها و جوی‌ها اقدام به رفع این مشکل کند.

 

محمودی با بیان اینکه با وجود ساخت این همه جدول و کانال در سطح شهر تهران عملا هیچ استفاده‌ای از آنها نمی‌شود و با کوچک‌ترین بارندگی گرفتگی آب در معابر ایجاد می‌شود، یادآور شد: همه این مشکلات ناشی از ضعف مدیریتی شهرداران نواحی است.

 

معاون عمرانی استاندار تهران اظهار کرد: در فصل زمستان شهرداری‌ها برای جلوگیری از یخ‌زدگی معابر و تردد خودروها از شن و نمک استفاده می‌کنند که نمک با آب محلول شده و از بین می‌رود ولی شن و ماسه به داخل کانال‌ها و جوی‌ها هدایت و انباشته می‌شوند که بعد از پایان فصل زمستان شهرداری‌ها با بکارگیری پیمانکاران موظف به پاکسازی آنها هستند که متأسفانه این اقدام در شهر تهران پس از پایان فصل زمستان صورت نگرفت، همین امر موجب کاهش مسیر عبور کانال‌ها و آب‌گرفتگی معابر شد.

 

محمودی با اشاره به وجود 167 ناحیه  در شهر تهران تصریح کرد: شهرداران نواحی باید از طریق سیستم‌های اینترنتی وضعیت آب و هوا را کنترل کنند و با ارتباط دایم با مسئولان هواشناسی و بازدید دقیق و تخصصی از نواحی در رفع هرگونه مشکلی برآیند ولی شهرداران نواحی در انجام این اقدام که ناشی از ضعف مدیریتی آنها است کوتاهی می‌کنند.

 

وی عدم استانداردسازی شیب‌های رمپ لوپ های پل‌ها را از دیگر عوامل آب‌گرفتگی معابر خواند و گفت: استانداری تهران در صورت کوتاهی شهرداری در انجام وظایف خود درخواست گزارش عملکرد  از آنها برای رفع این مشکلات می‌کند هر چند که انجام این اقدام‌ها جزء وظایف ذاتی شهرداری است.

 

وی گفت: شهرداری باید قبل از بارندگی نسبت به تمیز کردن جوی‌ها و کانال‌های شهری اقدام کند تا مشکلی برای شهروندان در هنگام بارندگی به وجود نیاید.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 29213

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha