حمید رضا امیری، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گیلان با بیان اینکه 2 هزار و 173 نفر از دانش آموزان دبیرستانی تحت حمایت کمیته امداد این استان سال گذشته از آموزشهای فنی و حرفه ای بهره مند شدند، به خبرنگار خبرگزاری شبستان، گفت: این آموزشها به منظور یادگیری فن و حرفه با توجه با علائق، استعدادها و نیاز بازار کار طی همکاری با سازمان فنی و حرفه ای و آموزشگاههای بخش خصوصی صورت گرفت.
وی بر نقش و اهمیت آموزشهای فنی و حرفه ای در ایجاد شغل و پایدارسازی مشاغل تاکید کرد و افزود: کمیته امداد با توسعه آموزشهای فنی و حرفه ای در چهار سرفصل آموزشهای کوتاه مدت، بلند مدت، حرفه آموزی دانش آموزان دبیرستانی و آموزشهای استادشاگردی در تلاش است تا در جهت توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت و کم بضاعت گام مؤثرتری بردارد.
امیری در ادامه اذعان کرد: مددجویان واجد شرایط سنین 15 تا 50 سال می توانند از آموزشهای فنی و حرفه ای بلند مدت بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: سال گذشته 3 هزار و 141 نفر از مددجویان در رشته های مختلف شغلی آموزش فنی و حرفه ای دیده و گواهی نامه مهارت دریافت کردند.
امیری همچنین خاطر نشان کرد: تا پایان سالجاری بیش از 15 هزار نفر از مددجویان نیز از آموشهای فنی و حرفه ای بلندمدت و کوتاه مدت بهره مند می شوند.
آموزشهای استاد شاگردی یکی از روشهای آموزش فنی و حرفه ای مختص فرزندان بازمانده از تحصیل
وی ادامه داد: طی این مدت، 9 هزار و 824 نفر از مددجویان از آموزش های فنی و حرفه ای کوتاه مدت به سبک گروهی و به جهت ارتقای سطح دانش فنی و افزایش بازدهی و مهارتهای عمومی کسب وکار بهره مند شده اند.
وی آموزشهای استاد شاگردی را به عنوان یکی از روشهای آموزش فنی و حرفه ای مختص فرزندان بازمانده از تحصیل و یا ترک تحصیل برشمرد و گفت: سال گذشته 117 مددجو آموزش های استادشاگردی را فراگرفتند.
امیری در ادامه با اشاره به اینکه سال گذشته برای 16 هزار و 500 نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد گیلان فرصت شغلی ایجاد شد، افزود: این مددجویان، 460 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی بدون بهره و با بازپرداخت 5 تا 7 ساله دریافت کردند و امسال هم 11 هزار فرصت شغلی برای مددجویان گیلانی ایجاد خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما