فرهنگ حمایت مادی و معنوی از فعالیت های فرهنگی باید در مردم نهادینه شود

مسئول دبیرخانه کانون های استان مرکزی معتقداست فعالیت های فرهنگی وعمران معنوی مساجد باعمران فیزیکی آن تفاوتی ندارد بلکه مهمتر است. ازهمین رو لازم است فرهنگ حمایت مادی ازفعالیتهای فرهنگی مساجد درمردم نهادینه شود.

حجت الاسلام ذوالفقاری، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان مرکزی با اشاره به نقش کانون های مساجد و مساجد در تحقق شعار جهاد اقتصادی به خبرنگار شبستان گفت: مساجد بهترین مکان فرهنگ سازی و اطلاع رسانی و ارایه آموزش های مرتبط با امور اقتصادی و تبیین اهداف نظام اسلامی است.
وی با اشاره به نقش انکارناپذیر مساجد در رسیدن به اهداف بلند انقلاب اسلامی طی سال های گذشته اظهار کرد: مقام معظم رهبری همواره راهکارهایی را برای رسیدن به اهداف روشن نظام تبیین می کنند و همه ارکان نظام موظف به برنامه ریزی برای اجرای فرامین ایشان هستند.
 مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان مرکزی بیان کرد: جهاد اقتصادی نیز مانند مجاهدت در جبهه نبرد اجر معنوی به همراه دارد. اصولی مانند "بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید"؛ نحوه صحیح مصرف را گوشزد می کند و آموزش می دهد که صرفه جویی مصرف نکردن نیست بلکه درست و صحیح مصرف کردن است و یا آیه شریفه "ان شکرتم لازیدنکم و ان کفرتم ان عذابی لشدید" که از آن دریافت می شود که شکر گزاری توسط مردم باعث افزایش و برکت از طرف خداوند می شود، مواردی است که پایه های اعتقادی این جهاد عظیم را محکم تر می کند.
ذوالفقاری تبیین و تشریح دستورات اسلامی و اقتصادی اسلام را رسالت کانون های مساجد در راستای فعالیت های فرهنگی هنری دانست و یادآورشد: کانون های فرهنگی باید با برنامه ریزی دقیق و هدفمند اهداف خود را برای خانواده ها تشریح کنند تا اطمینان خاطر لازم برای خانواده در زمینه تربیت فرزندانشان حاصل شود. اگر این مهم بدست آید بعد از تعیین سرانه فرهنگی برای اعضا، بخش عمده ای از هزینه ها را می توان از راه پرداخت کمک هزینه به همت خانواده ها تأمین کرد.
وی ادامه داد: کانون های فرهنگی هنری مساجد می توانند با تولید محصولات فرهنگی مورد نیاز خانواده ها و عرضه این محصولات در راستای اهداف خود قسمتی از هزینه های خود را نیز تأمین کنند.
حجت الاسلام ذوالفقاری با اشاره به این نکته که باید فرهنگ کمک به فعالیت های فرهنگی در مردم نهادینه شود، گفت: فعالیت های فرهنگی و عمران معنوی مساجد به فرموده مقام معظم رهبری با عمران فیزیکی آن تفاوتی ندارد بلکه بسیار مهم تر است. بنابراین هزینه فعالیت کانون های مساجد و مساجد را می توان از ردیف کمک های مردم به مسجد تامین و بسیاری از مشکلات های اقتصادی را برطرف کرد.
وی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی در راستای خود کفایی کانون های فرهنگی هنری مساجد همیشه جزو دغدغه های بزرگ دبیرخانه و ستاد عالی بوده است و در همه جلسات و محافل که مسئولان کانون ها حضور دارند بر این مسئله تاکید شده است که کانون های فرهنگی نیز همانند مساجد هستند و هزینه های آن نیز جزو هزینه های جاری مساجد است که باید به همت کمک های مردمی تأمین شود. امسال نیز که از سوی مقام معظم رهبری به این نام مزین شده است این حرکت برای تأمین هزینه های کانون ها با جدیت بیشتری دنبال می شود تا بلکه به برکت فرمایش وی مشکل اقتصادی کانون ها که یکی از اصلی ترین دغدغه های آن است، مرتفع شود.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 29177

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha