علی خزایی با اشاره به فعالیت 439 هیئت مذهبی ثبت شده در کردستان، به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: هیئات مذهبی و تشکل های دینی بسترمناسبی برای جذب مشارکت مردم در فعالیتهای مختلف دینی، اجتماعی، فرهنگی و قرآنی است.
وی افزود: در حال حاضر تشکلهای دینی کردستان، در قالب هیئات مذهبی، کانونهای فرهنگی – تبلیغی، کانون مداحان و انجمنهای اسلامی فعال است که این مراکز با مشارکت مردم و همکاری آنها در طول سال به اجرای برنامههای متنوع میپردازند.
مسئول تشکل های دینی اداره کل تبیلغات اسلامی کردستان، با اشاره به فعالیت 439 هیئت مذهبی ثبت شده در کردستان اظهارداشت: از این تعداد 190 هیئت در بیجار، 173 هیئت در قروه، 36 هیئت در سنندج، 11 هیئت برادران در سقز، 11 هیئت در کامیاران، پنج هیئت در دهگلان، پنج هیئت در بانه، پنج هیئت در مریوان و سه هیئت در دیواندره فعالیت دارند.
این مقام مسئول، تعداد اعضای هیئات مذهبی را در مجموع 44 هزار و 500 نفر دانست و تصریح کرد: شش هیئت مذهبی استان کردستان ویژه اهل تسنن است.
وی مهمترین فعالیتهای انجام شده توسط این هیئات را آموزش قرآن کریم در هیئات برای اعضا، شناخت، تبیین و تامین نیازهای دین و مذهبی مردم به ویژه نسل جوان و ارائه خدمات متنوع و مطلوب در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و تبلیغی برای تعمیق معرفت و بصیرت دینی و گسترش حقایق اسلام ناب محمدی(ص) عنوان کرد.
خزایی برگزاری نمایشگاه فرهنگ عاشورایی در محرم 88 در قروه و بیجار با هدف ارزیابی میزان توانمندیهایی هیئات مذهبی، بصیرت افزایی نسل جوان، آشنایی بیشتر با فرهنگ عاشورایی و بهرهگیری از ظرفیتها و قابلیتهای موجود در هیئات مذهبی که منادیان و حاملان فرهنگ غنی اسلامی هستند را از برنامههای هیئات مذهبی استان در سال گذشته عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما