انتقاد لاریجانی از پخش نشدن اذان از مساجد به بهانه اذیت شدن بیماران

خبرگزاری شبستان: رییس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از پخش نشدن اذان از مساجد به بهانه اذیت شدن بیماران گفت: این نوای ملکوتی برای بیماران نیز روح بخش خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی درگردهمایی ائمه جمعه سراسر کشورنقش ائمه جمعه درهدایت جامعه را بسیار پراهمیت دانست و گفت: نصایح شما می تواند برای کارکرد حکومت مفید باشد.

وی افزود: انتخابات به معنی ایجاد انقلاب نیست بلکه گردش نیروهاست و نقش ائمه جمعه این است که با مسئولان، مسائل را سامان دهند.

لاریجانی با تأکید بر اینکه باید به ستاد ائمه جمعه نگاهی حمایتی شود گفت: یکی از موضوعات مهمی که باید با کمک همه بخش ها مثل رسانه ها، مطبوعات، دستگاه های اجرایی و این ستاد ترویج یابد، سبک زندگی اسلامی است.

وی افزود: سبک زندگی چیزی نیست که با دستور اجرایی شود بلکه باید با سرشت جامعه درآمیزد.

رئیس مجلس گفت: کشورهای بی ریشه درباره سبک زندگی لاابالی اند و برایشان این مسئله اهمیتی ندارد و به همین علت دچار صدمه و از دست دادن هویت می شوند.

لاریجانی با اشاره به اینکه اکنون رسانه ها مرزها را درنوردیده اند افزود: توجه به سبک زندگی بیش از گذشته اهمیت یافته است و مدل هایی که ارائه می شود باید قابل درک، پیشرو و ملموس باشد.

وی گفت: سبک زندگی تکیه گاهی برای فرهنگ است و باید با جامعه سازگار باشد.

لاریجانی قابل رؤیت بودن، توانایی برقراری ارتباط با مردم، هدایتگری، داشتن زیبایی و جذابیت، توجه به همه ابعاد فردی و اجتماعی و انعطاف پذیری نسبت به شرایط روز به ویژه در فضای مجازی کنونی را ازجمله ویژگی های سبک زندگی قابل ارائه به مردم برشمرد.

رئیس مجلس گفت: اعتدال به معنی نداشتن افراط و تفریط نیست چرا که این تعریف موجب نفی دیگران است بلکه به معنی رشد ارزش ها با یکدیگر است و باید در سبک زندگی، ارزش های اسلامی به صورت متوازن رشد یابد و عزتمندی، مجاهدت و حساسیت به مسائل معنوی و سیاسی لحاظ شود.

وی زندگی مسلکی داشتن را ستود و گفت: در دوران دوم خرداد گاهی ایدئولوژیک بودن سیاست خارجی را به تمسخر می گرفتند که این مسئله از سر نبود فهم آنان بود اما احیای روحیه مجاهدت که امام راحل آن را در جامعه راه انداخت، نمونه واقعی مسلکی بودن جامعه است و باید حفظ شود.

لاریجانی افزود: با تبلیغات سطحی نباید این روحیه تغییر کند بلکه باید در همه مصالح اجتماعی رواج یابد و با یک انتخابات تغییری در آن ایجاد نشود.

وی با تأکید بر توجه به سلامت فردی و اجتماعی در سبک زندگی گفت: در این الگوسازی باید به شکل شهرسازی نیز بر مبنای ارزش های دینی و اسلامی توجه داشت زیرا در شادابی فکر دینی جامعه مهم است.

رئیس مجلس با بیان اینکه پس از انقلاب بسیاری از مسیرها را در این زمینه درست طی نکردیم افزود: بلندمرتبه سازی در برخی شهرها، آنها را مانند هنگ کنگ کرده و یا مسکن مهر ما فاقد مسجد است.

لاریجانی با انتقاد از پخش نشدن اذان از مساجد به بهانه اذیت شدن بیماران گفت: این نوای ملکوتی برای بیماران نیز روح بخش خواهد بود.

وی افزود: انسان موجودی اجتماعی است و حکومت و دولت موظفند از لحاظ شهرسازی، معماری و آراستگی دینی تبلیغات ، توجه لازم را داشته باشند.

لاریجانی گفت: هر شهری که در آن حوزه علمیه قوی یا مسجد فعال باشد شرایط فرهنگی آن تغییر می کند.

وی افزود: یکی از ویژگی های روحانیت شیعه، استقلال و غیرحکومتی بودن آن است اما این استقلال نباید موجب انجام ندادن وظیفه مجلس در کمک به آنان شود.

رئیس مجلس گفت: همان طور که دانشگاه ها برای بالا بردن سطح دانش جامعه توسعه یافته است باید به همین نسبت سطح دینی جامعه را نیز افزایش داد.

لاریجانی افزود: یکی از مسائلی که مورد غفلت واقع شده، فرهنگ عمومی جامعه است و ائمه جمعه و جماعت می توانند در زمینه های محیط زیست، راهنمایی و رانندگی، پرهیز از غیبت، پشت سر انداختن مسائل، کاهش مصرف انرژی در کشور که یک و نیم برابر متوسط جهانی است ثمربخش باشند.

وی تشکیل شورایی متشکل از رئیس ستاد ائمه جمعه، اصحاب رسانه و مطبوعات و وزارت کشور را برای برنامه ریزی هدفدار در زمینه فرهنگ عمومی و تمرکز امکانات و تبلیغات در برهه های زمانی مشخص در این گردهمایی پیشنهاد کرد و گفت: باید برای مدتی شرایط تبلیغی کشور هماهنگ با هم در زمینه مسائل هدفمند، تغییر یابد.

پایان پیام/


 

کد خبر 291515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha