به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، بابک فرزانه، رئیس پژوهشکده قرآن و عترت(ع) دانشگاه آزاد اسلامی در اختتامیه هجدهمین دوره از مسابقات سراسری شفاهی قرآن و عترت این دانشگاه که امروز(19 شهریور)در سالن اجتماعات آزاد اسلامی رشت برگزار شد، گفت: فعالیتهای قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی یک ربع قرن سابقه دارد.
وی با اشاره به اینکه فعالیتهای مفید و ثمربخش قرآنی دانشگاه آزاد امروز نقطه عطفی در طول تاریخ است، تصریح کرد: وظیفه اصلی ما پیاده کردن فرهنگ قرآن در سطح دانشگاه است.
رئیس پژوهشکده قرآن و عترت(ع) دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه همه فعالیتهای فرهنگی دانشگاه آزاد باید در قالبهای قرآنی متمرکز شود، تاکید کرد: قرآن باید مآخذ و منبع همه فعالیتها باشد.
قرآن نظامی دستوری و اخلاقی است
فرزانه با تاکید بر اینکه قرآن برای همه بخشهای فرهنگی دستورالعمل دارد، خاطرنشان کرد: قرآن نظامی دستوری و اخلاقی را تعریف کرده که همه باید به آن عمل کنیم.
وی با اشاره به اینکه برای معرفی سبک زندگی قرآنی، منابع ما مشخص است، بیان کرد: ارزشمندترین قرائت قرآن زمانی است که علاوه بر زبان، عقل، خرد و قلب را در نظر بگیریم.
رئیس پژوهشکده قرآن و عترت(ع) دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: قرائت صحیح زبانی توسط عقل پردازش شده و قلب آن را شکوفا میکند.
ارتقای علمی مدرسان قرآن ضروری است
فرزانه با بیان اینکه ارتقای علمی مدرسان قرآن ضروری است و باید از مدرسین ویژه قرآن استفاده کنیم، بیان کرد: سطح علمی کلاسهای قرآن باید افزایش یابد.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به سبک زندگی اسلامی، تصریح کرد: مآخذ و الگوی صحیح سبک زندگی اسلامی، قرآن کریم است.
رئیس پژوهشکده قرآن و عترت(ع) دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه کلیه برگزیدگان این مسابقات، به جشنواره ملی قرآن کریم راه پیدا میکنند، گفت: جشنواره ملی قرآن کریم برای نخستین بار توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود و میزبان همه دانشگاههای کشور است.
گفتنی است، در پایان مراسم از 30 نفر از برگزیدگان هجدهمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در بخشهای حفظ، قرائت، ترتیل، تحقیق و تفسیر با اهدای لوح تقدیر و تندیس جشنواره تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما