به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علیاصغر فانی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش در یازدهمین کنگره اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزی با اشاره به 36 هزار شهید دانشآموز گفت: امروز سند تحول نظام آموزشی کشور در واقع جمعبندی سایر سندهای بالادستی آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه هدف نهایی این سند از نظام تعلیم و تربیت حیات طیبه است، اظهار کرد: اتحادیه در این رابطه با فعالیتهای خود میتواند بسیار به ما کمک کند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سه ویژگی آرمانطلبی، پرسشگری، خودانگیختی دانشآموزان را مطرح کردهاند، تصریح کرد: به نظر میرسد این سه ویژگی بخشی از حیات طیبه است که باید این سه اصل مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بنده از اول انقلاب اسلامی به دنبال تربیت نیروی انسانی اسلامی بودم، اظهار کرد: مدارس نمونه دولتی با هدف تربیت نیروی اسلامی آینده ایران ایجاد شد و کمتر دانشآموزی از مدارس نمونه دولتی در مقایسه با مدرسه تیزهوشان از کشور خارج شده است که این نشان میدهد نمونه دولتی به هدفاش رسیده است.
وی با بیان اینکه یکی از کارکردهای اتحادیه تقویت نیروی انسانی برای آینده کشور است، اظهار کرد: باید بحثهای تشکیلاتی، مدیریتی و رفتاری سازماندهی شود.
وی ادامه داد: فلسفه وجودی اتحادیه بحث نیروسازی و جریانسازی است. آموزشهای معرفتی، معنوی، افزایش سطح بصیرت از اولویتهای آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه در بحث تربیت باید رفتار پایدار و مترقی باشد، اظهار کرد: برای این پایداری باید یک رویکرد اختیاری تغییر را نیز در نظر بگیریم که چرا رویکرد اختیاری تغییر زمان زیادی نمیخواهد اما پایداری ندارد.
به گفته وی، تغییر در رفتار فردی، تغییر اختیاری، تغییر در رفتار گروهی، تغییر در بینش از چهار اصل است که در آموزشهای تشکلاتی باید در نظر گرفته شود.
وی با تأکید بر اینکه عضو انجمنهای اسلامی باید دارای اخلاق، معنویت و علم باشد، تصریح کرد: اعضای انجمن اسلامی اعتمادشان به کسی جلب میشود که الگو باشد، بنابراین مدیران این انجمن باید دارای معنویت و علم باشند.
پایان پیام/
نظر شما