مکانیزاسیون از مصادیق جهاد اقتصادی در بخش کشاورزی است

یک کارشناس مسائل کشاورزی، مکانیزاسیون و بهره برداری از ماشین آلات در کشاورزی را از مصادیق جهاد اقتصادی در بخش کشاورزی عنوان کرد.

مصطفی بنیادی در گفتگو با خبرنگار شبستان از گیلان اظهار کرد: گیلان با داشتن 238 هزار هکتار شالیزار از قطب های مهم کشاورزی و دومین تولید کننده برنج کشور است.

 

این کارشناس مسائل کشاورزی، مکانیزاسیون و بهره برداری از ماشین آلات در کشاورزی را از مصادیق جهاد اقتصادی در بخش کشاورزی خواند و خاطرنشان کرد: اجرای طرح مکانیزانسیون کشاورزی منجر به تولید سالانه 750 هزار تن برنج می شود.

 

وی افزایش بهره وری را یکی از اهداف جهاد اقتصادی دانست و گفت: مکانیزاسیون راهکاری مناسب در افزایش بهره وری در کشاورزی گیلان است.

 

بنیادی یادآور شد: مکانیزاسیون علاوه بر افزایش تولید در واحد سطح، موجب کاهش هزینه ها وصرفه جویی بیشتر در مصرف آب می شود.

 

وی کاهش هزینه های تولید، افزایش راندمان، افزایش بهره وری و کاهش زمان اجرای کار را از مزایای مکانیزاسیون برشمرد و اذعان داشت: برای تحقق جهاد اقتصادی در بخش کشاورزی، اجرای طرح مکانیزاسیون امری ضروری است.

 

این کارشناس مسائل کشاورزی، کوچک و پراکنده بودن زمین های کشاورزی را از محدودیت های توسعه طرح مکانیزاسیون در استان دانست و گفت: بالا بودن قیمت ماشین آلات کشاورزی باعث می شود طرج مکانیزاسیون در استان به کندی پیش برود.

 

پایان پیام/

کد خبر 29044

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha