از فعالیت 7 هزار کانون روستایی در کشور تا ارتباط تنگاتنگ با مسجد

خبرگزاری شبستان: لزوم ارتباط تنگاتنگ با مسجد به عنوان نجات دهنده جوانان از مشکلات اجتماعی و فعالیت بیش از 7 هزار کانون فرهنگی هنری روستایی در سطح کشور از جمله مباحث مطرح شده در همایش اندیشه های آسمانی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ششمین دوره همایش اندیشه های آسمانی از 30 مرداد ماه در مشهد مقدس آغاز شد و تا 20 شهریور ماه ادامه دارد، حجت الاسلام سلیمانی، دبیرستاد عالی کانون های مساجد کشور،محمد رضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی،کبری خزعلی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی،فروغ نیلچی زاده، استاد حوزه و دانشگاه از اساتید و شخصیت هایی هستند که در همایش اندیشه های آسمانی سخنرانی کرده اند.

 

ارتباط تنگاتنگ با مسجد نجات دهنده جوانان از مشکلات اجتماعی است

حجت الاسلام حمید رضاسلیمانی، دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در همایش اندیشه های آسمانی با اشاره به اینکه آیا برگزاری دوره های آموزشی اندیشه های آسمانی بازخورد مناسبی داشته و تاثیر بسزایی در بین جوانان دارد یا خیر، اظهار کرد: دیدار جوانان فعال کانون های مساجد در این سلسله از همایش ها موجب گسترش تجارب و بالندگی عقلی می شود.

 

وی با بیان اینکه دوره های آموزشی اندیشه های آسمانی فرصتی کوتاه است و باید از این فرصت اندک حداکثر استفاده را داشت، افزود: در این دوره های آموزشی برنامه های توجیهی متعددی از جمله کارگاه هایی در زمینه دغدغه های فرهنگی در جامعه برگزار می شود.

 

وی تاکید کرد: شما اعضای شرکت کننده در همایش از بین بیش از 16 هزار کانون سراسر کشور انتخاب شده اید و باید از این فرصت کوتاه توشه ای برای دنیا و آخرت خود برگیرید.

 

حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به این مطلب که جوانان باید با جایگاه خود در مسیر توسعه و پیشرفت امروزی آشنا باشند، بیان کرد: مباحثی که در این دوره های آموزشی مطرح می شود در واقع دغدغه خود جوانان است که باید با کار هدفمند، تشکیلاتی و با برنامه ریزی به راهکارهای عملی رسید.


دبیر ستاد عالی کانون ای مساجد کشور با بیان این مطلب که جوانان مسجدی باید فرهنگ و معارف اهل بیت(ع) را در جامعه جاری و ساری نمایند، گفت: برای این امر مهم باید با معارف اهل بیت(ع) آشنایی داشته باشیم و به هر میزان که این معارف را بشناسیم محبت و اطاعت پذیری ما بیشتر می شود.


فعالیت بیش از 7 هزار کانون فرهنگی هنری روستایی در سطح کشور

جعفری با اشاره به این مطلب که مهمترین پایگاه های فرهنگی در روستاها مساجد هستند، گفت: در حال حاضر 7هزارو 500کانون فرهنگی هنری روستایی در سطح کشورمشغول به فعالیت هستند.

 

وی با اشاره به این مطلب که یکی از رسالت های ستاد عالی کانون های مساجد کشورتحکیم زندگی روستایی بر اساس برنامه ریزی مدون است، اذعان داشت: توجه به مباحث فرهنگی در روستاها بویزه در مساجد روستا ها امری ضروری است.

 

معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های مساجد کشوردر ادامه سخنان خود با بیان اینکه ششمین همایش انیشه های آسمانی در مشهد در حال برگزاری استف اذعان داشت: این دوره از همایش اندیشه های آسمانی در دو بخش خواهران و برادران برگزار می شود.

 

وی افزود: در بخش براداران هزارو 600نفر و در بخش خواهران نیز هزارو 600نفر از فعالان فرهنگی مساجد سراسر کشور دراین دوره آموزشی اندیشه های آسمانی از سراسر کشور شرکت می کنند.

 

وی همچنین به فعالیت 16 هزار کانون فرهنگی هنری در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: همه فعالیت های ستاد عالی کانون های مساجد کشور در راستای توانمند سازی کانون های مساجد سراسر کشور است.

 

سقوط جمعیت معضلی امنیتی برای کشور است

کبری خزعلی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده، سقوط جمعیت در کشور را معضلی امنیتی دانست و تاکید کرد: بنا به نظر کارشناسان اگر تا سال 1395 مصوبه جمعیتی شورای عالی انقلاب فرهنگی اجرا نشود، در یک چاله جمعیتی قرار می‌گیریم که خروج از آن بسیار دشوار است.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه به سونامی پیری نزدیک می شویم، گفت: بحران جمعیت جدی و تا 20 سال آینده جمعیت ایران به پیری می رسد.

 

وی با تاکید بر فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص منابع طبیعی کشور که می تواند جوابگو نیازهای 200 میلیون جمعیت باشد، اظهار کرد: کارشناسان مجرب اقتصادی کشور ثابت کرده‌اند که روند کاهش جمعیت و پیری و ناتوانی نیروی انسانی برخلاف آن چه که مشهور است، موجب رکود اقتصادی می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری 7 بار در این خصوص به مسئولان تذکر داده و اعلام کردند از روند اجرایی این مسئله راضی نیستند، بیان کرد: مجلس شورای اسلامی هم در این زمینه وارد کار شده است و قانون مصوب سال 1372 را لغو کرده است ولی هنوز در زمینه قانون‌گذاری برای ترویج ازدیاد جمعیت کارهای زیادی باید انجام شود.

 

فروغ نیلچی زاده، استاد حوزه و دانشگاه در بخش خواهران با بیان اینکه جسم انسان سرمایه کمال روح و معنویت او است، اظهار داشت: سبگ زندگی اسلامی کامل ترین روش زندگی برای انسان است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه امروز فاضلاب مدرنیته از پاشنه درها بالا آمده و دشمن با برنامه های مختلف و با هدف ترویج فرهنگ غلط درخانه ها حضور دارد، گفت: احیای سبک زندگی اسلامی نیاز جامعه امروز است چرا که اذهان فرزندان ما هدف اصلی دشمنان است.

 

وی با اشاره به اینکه قرآن کتاب جامع و فراگیری است که مسیر درست زندگی کردن را به انسان ها نشان می دهد، گفت: مستند ائمه اطهار(ع) بهترین مدل سبک زندگی اسلامی برای انسان است که انسان با بهره گیری این دو منبع نورانی یعنی قرآن و اهل بیت(ع) از هر خطا و اشتباهی مصون می ماند.

 

نیلچی زاده با تاکید بر اینکه انسان هایی که دنبال رضایت از زندگی هستند روشمند زندگی می کنند، تصریح کرد: انسان هایی که سبک زندگی مشخصی ندارند، اهداف کوچک تر را دنبال کرده و تا رسیدن به مسیر اصلی، مسائل مهم تر را از دست می دهند.

 

وی با اشاره به اینکه کردار و گفتار اهل بیت(ع) منطبق با ملکوت است، افزود: روش رایج امروز در دنیا انفجار اطلاعات و ترویج فرهنگ های غلط در بین جوانان و نوجوانان جوامع اسلامی خصوصا شیعیان است که در برابر این حرکات باید بچه های مسجدی با بهره گیری از مستند اهل بیت(ع) که معلم های امانت دار خدا هستند راهکارهای تاثیر گذار به جوانان ارائه دهند.


پایان پیام/
 

 

 

کد خبر 290385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha