به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سید رضا نیری، رئیس مجمع سلامت کشور، ظهر امروز ( 13 شهریور) در مجمع خیرین سلامت استان کردستان، اظهار داشت: کمک به نیازمندان و تلاش برای رفع دغدغه های سلامت و درمان مردم در جامعه از جمله اموری است که با بودجه های دولتی امکان پذیر نبوده و باید بخش خصوصی نیز وارد عمل شود.
وی افزود: مجمع خیرین سلامت کشور از سال 88 فعالیت قانونی خود را با هدف تجلی مبانی انسانی با الهام از تعالیم انسان ساز دین مبین اسلام آغاز کرده و تاکنون خدمات ارزنده ای در سطح کشور توسط اعضای این مجمع عملیاتی شده است.
نیری خاطر نشان کرد: مشارکت و مسئولیت همگانی و حرکت جامعه به سوی تعالی و کاستن از رنج و آلام محرومین و بهره گیری از توانمندی های مادی و معنوی خیرین از اهداف کلان مجمع خیرین سلامت در کشور بوده و با مدنظر قرار دادن همین امر در تمامی استان ها نیز مجامع استانی خیرین سلامت تشکیل شده است.
رئیس مجمع خیرین سلامت کشور تصریح کرد: دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تنهایی توان پیشبرد برنامه های سلامت را ندارند و این خیرین و نیکوکاران هستند که باید پیش قدم شوند و با وقف میزانی از اموال خود در این راه، پاداش اخروی را نصیب خود کنند.
نیری از استان کردستان نیز به عنوان یکی از مستعدترین استان های کشور در حوزه سلامت نام برد و افزود: کردستان با بهره مندی از نیروی انسانی کارآمد و تحصیلکرده از لحاظ زیرساخت های انسانی و علمی مشکلی نداشته و امید است با همت و تلاش مضاعف خیرین استان شاهد رفع کاستی های درمانی در حوزه سخت افزاری و تجهیزات و اماکن درمانی باشیم.
وی اعلام کرد: هم اکنون بیش از 30هزار نفر در سراسر کشور عضو مجمع خیرین سلامت بوده و امید است این تعداد روز به روز افزایش یافته و شاهد نهادینه شدن فرهنگ نیکوکاری و کمک به هم نوع در تمامی شئون زندگی باشیم و دغدغه ها و مشکلات حوزه سلامت کشور نیز هرچه سریع تر رفع شود.
پایان پیام/
نظر شما