به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، این روزها همه جا بحث از انتخاب شهردار تهران است، روزنامه ها، سایتهای خبری و دیگر رسانه های دیداری و شنیداری از گزینه های احتمالی شهرداری سخن می گویند، گزینه هایی که بیشتر بر اساس دیدگاههای سیاسی شان مطرح شده اند،کدام جناح سیاسی از کدام شخص حمایت می کند؟ از این رو سرویس سیاسی خبرگزاری شبستان در گفتگو با نمایندگان مجلس به بررسی این موضوع پرداخته است که گروه هه و جناح های سیاسی تا چه میزان در انتخاب شهردار دخالت دارند. مشروح این گزارش را در زیر می خوانید:
گروه های سیاسی و صنفی در تعیین شهردار دخالت دارند
مصطفی افضلیفرد، سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در مورد اینکه چه اندازه در تعیین شهردار تهران گروههای سیاسی و یا جناحهای سیاسی دخالت دارند به خبرنگار شبستان گفت: به نظر بنده هم گروه های سیاسی و هم صنفی در تعیین شهردار دخالت دارند و ما این هشدار را به شورای شهر تهران میدهیم که اگر در انتخاب شهردار سیاسی عمل کنند بازنده اصلی مردماند.
وی اظهار کرد: شهر تهران با توجه به اینکه پایتخت کشور است و دارای طرحهای عمرانی بسیار زیادی است لذا نیازمند چهرهای کارکشته و همچنین شناختهشده در این عرصه است نه چهرهای سیاسی که بخواهد با فشار گروههای سیاسی سر کار بیاید.
افضلیفرد تصریح کرد: شورای شهر تهران باید دقت کند که انتخاب شهردار تهران انتخاب فردی توانمند، کارآمد و قوی باشد تا بتواند مشکلات این شهر را حل کند.
اگر در انتخاب شهردار تهران رأی سیاسی صادر شود این به ضرر شهر است
سیدرمضان شجاعی کیاسری، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نیز در این رابطه یادآور شد: قطعا اگر در انتخاب شهردار تهران رأی سیاسی صادر شود این به ضرر شهر است زیرا باید در انتخاب شهردار کارآمدی و لیاقت آن شخص مدنظر باشد.
وی تأکید کرد: شهر تهران با توجه به اهمیت فوقالعادهای که دارد نباید در انتخاب شهردارش گروههای سیاسی دخالت کنند زیرا اگر انتخاب شهردار سیاسی شود امور شهری دستخوش چالش و اعتراض میشود.
کیاسری تصریح کرد: باید شورای شهر تهران تلاش کند که از بین و متن شاخصههای خوب و توانمند افراد آنها را انتخاب کند نه اینکه آنها تا چه اندازه به آنها و خط مشیشان نزدیک هستند یا نیستند.
این روند را برای انتخاب شهردار نمیپسندم
محمد دامادی، عضو کمیسیون عمران مجلس نیز در این رابطه تصریح کرد: قطعا در انتخاب شهردار گروههای سیاسی ورود پیدا کردهاند و میکنند و این را در سخنان و مصاحبههایی که این روزها در سایتها منتشر میشود به خوبی میتوان دید.
وی با بیان اینکه این روند را برای انتخاب شهردار نمیپسندم، اظهار کرد: بهتر است اعضای شورای شهر تهران به صورت مستقل تصمیم بگیرند زیرا شورای شهر یک نهاد سیاسی نیست و قرار است شهرداری را انتخاب کند که این شهردار کارهای خدماتی انجام دهد.
وی تصریح کرد: امیدواریم شهرداری به دور از جنجالهای سیاسی و فشار گروههای سیاسی برای شهر تهران انتخاب شود.
در انتخاب شهردار تهران نقش اصلی را جریانات سیاسی ایفا میکنند
مهرداد لاهوتی، دیگر عضو کمیسیون عمران نیز در این رابطه تصریح کرد: در انتخاب شهردار تهران نقش اصلی را جریانات سیاسی ایفا میکنند و کاندیدایی که به صورت مستقل خود را معرفی میکنند نمیتوانند رأی اعضای شورای شهر را داشته باشند.
وی تصریح کرد: افرادی میتوانند در اینجا نقشآفرینی کنند که گرایش سیاسی با کارنامه موفق و فعال از خود داشته باشند و شورای شهر نیز نشان داده است در دورههای قبل به این موارد برای انتخاب شهردار دقت کرده است.
پایان پیام/
نظر شما