به گزارش خبرگزاری شبستان، معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: خوب است شهردارها به دلیل تجارب و فنون تخصصی و توسعهای در کارهای زیر ساختی، عضو شورای توسعه حوزهها و همچنین هیات امناء آنها شوند چرا که قطعا تعامل معنایی و محتوایی روحانیون با فنون تخصصی شهرداران مولود خوبی را برای کشور به ارمغان می آورد.
اصغر عبدالهی افزود: متاسفانه سرانه و کمیت حوزههای علمیه در استان مازندران پاسخگوی نیاز مردم آن نیست و ما در این استان 46 حوزه علمیه با 4هزار و 500 طلبه خواهر و برادر داریم که سرانه هر نفر در عرصه تبلیغ هزار و 300 است که از نظر تعداد طلبه کمتر از 40 درصد سرانه استان یزد است.
وی تصریح کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری حوزههای علمیه مادر نظام هستند و نظام جمهوری اسلامی مولود حوزه است و همچنین با توجه به این که بارانداز معنوی و دین خواهی جامعه این مکان مقدس می باشد؛ متاسفانه به بنیه اقتصادی و توسعهای حوزههای علمیه توجه کافی نشده است.
عبدالهی خاطرنشان کرد: مدار تحول سیاسی در حکومتهای پیشرفته دنیا در دست شهرداران است و قدرت و حکومت در انحصار شهرداران می باشد لذا آنها نقش موثری در تحولات کشور به خصوص در عرصه فرهنگ دارند.
معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: با توجه به مستندات قانونی 5 درصد بودجه شهرداریها باید در عرصه فرهنگ مصرف شود؛ شهرداران می توانند در این قسمت یک ردیف بودجه برای حوزهها درنظر بگیرند؛ همچنین یک درصد از عوارضی که مردم به شهرداریها میپردازند را به حوزهها اختصاص دهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران کشور وی اعلام داشت: در طرح تفصیلی شورای شهرسازی بخشنامه شده که هر شهری که 30 هزار جمعیت دارد باید یک زمین با کاربری حوزه علمیه داشته باشد که متاسفانه با وجود مستندات قانونی در خصوص توسعه و عمران حوزهها، این مکان مقدس در کشور مظلوم واقع شده است.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: یکی از استراتژیهای رفتاری شهرداران میتواند توسعه حوزههای علمیه باشد.
کد خبر 288860
نظر شما