به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، احمد عجم، استاندار قزوین، شب گذشته (15 فروردین) در مراسم اختتامیه نخستین نمایشگاه و جشنواره ملی بازی و اسباببازی کودکان دیروز و امروز که در مجموعه سعدالسلطنه قزوین برگزار شد، سال 89 را سالی پر از موفقیت و پیروزی برای جمهوری اسلامی دانست و گفت: سال 90 نیز در ادامه مسیر سازندگی با نصبالعین قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری و برنامه پنجم توسعه آغاز میشود.
وی افزود: مجموعه سعدالسلطنه باید به عنوان یک اثر ماندگار باقی بماند و این اثر را ثبت ملی میکنیم.
عجم خاطرنشان کرد: جشنوارههای فرهنگی با موضوعات متنوع و ایجاد مکان تفریحی و سالم به عنوان پل ارتباطی برای انتقال مفاهیم به نسل آینده از مواردی است که در این مجموعه میتواند ماندگار باقی بماند.
استاندار قزوین تصریح کرد: امید است در آینده در مجموعه باغ فرهنگی و دولتخانه فستیوالهای فرهنگی زیادی برگزار و زمینه مشارکت جوانان آنها فراهم شود تا آیندهسازان کشور به مشارکت بیشتری در حوزه های فرهنگی تشویق شوند.
وی افزود: در سال 89 ، 60هزار نفر از این استان دیدن کردند و در نوروز امسال نیز این تعداد به 659 هزار نفر افزایش یافته است.
استاندار قزوین، توجه به حوزه گردشگری، بر جسته کردن آثار هنری و تاریخی را از دیگر دستاوردهای این جشنواره بر شمرد.
وی یکی از وظایف مهم مدیران را توجه به حوزه گردشگری و توجه به برجسته کردن آثار هنری و تاریخی عنوان کرد.
استاندار قزوین افزود: سال 89 سالی بود که بر مدار پیروزی و موفقیت ایران گذشت و اقدامات شایستهای به دست مسئولان و دست اندرکاران مربوطه انجام شد.
عجم تصریح کرد: تمام قوا در موفقیت حوزه های مختلف کشور نقش داشتند و نقش دولت نیز در این رابطه نقش ویژه ای بود که با تلاش شبانهروزی صورت گرفت.
وی خاطرنشان کرد: درسال 90 نیز باید با الگو قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری و تمسک به قانون برنامه پنجم توسعه را آغاز کنیم و براساس آن به فعالیت بپردازیم.
در ادامه رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین، با اشاره به روند برگزاری جشنواره و نمایشگاه بازی و اسباب بازی کودکان دیروز و امروز، گفت: تبدیل شهرداری به یک نهاد اجتماعی، شناساندن مجموعه تاریخی سعدالسلطنه به گردشگران و مردم قزوین و معرفی این مجموعه به عنوان یک ظرفیت بزرگ فرهنگی و نمایشگاهی به دستاندرکاران فعالیتهای فرهنگی از اهداف برگزاری این جشنواره و نمایشگاه است.
سعید وزیرینژاد افزود: احیای بازیهای بومی و محلی در برابر بازیهای بیروح و سرشار از خشونت غرب، پررنگتر کردن بحث اسباببازی در رشد کودکان برای خانوادهها از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی یادآور شد: بیش از 100 هزار نفر از این نمایشگاه و جشنواره بازدید کردند که یک چهارم اینها کودکان زیر 12 سال بودند که به صورت رایگان وارد مجموعه میشدند و تعدادی نیز بلیط به ادارات، سازمانها، خانواده شهدا و مددجویان کمیته امداد داده شده بود که بخشی از بازدیدکنندگان از این برنامه بودند.
پایان پیام/
نظر شما