ولی محمدی، هنرمند نقاش زنجانی در گفتگو با خبرنگار شبستان از زنجان اظهار داشت: هنرمندان با استعانت از هنر خود می توانند در شیوه های زندگی اجتماعی، اعتقادات مذهبی، باورهای اخلاقی و عادات و رسوم، سیاست های حاکم بر جامعه و در کل بر فرهنگ معنوی جامعه اثرگذار باشند.
وی با بیان اینکه جشنواره ها با توجه به خاص بودن می توانند دارای اهمیت ویژه ای باشند، افزود: با برگزاری جشنواره هایی با موضوع خاص می توانیم یک شاخه فرهنگی را بررسی کرده و اشاعه دهیم.
این هنرمند زنجانی با اشاره به اینکه با بررسی دوره های زمانی تاریخ متوجه می شویم که همواره هنر و جامعه ارتباطی تنگاتنگ و دو سویه داشته اند، گفت: ارتباط بشر با طبیعت و روابط انسان ها با یکدیگر عامل اصلی پیدایش هنر و ادامه آن است.
وی با بیان اینکه در جشنواره گناهان زبانی مخاطب با گستردگی موضوع روبه رو می شود، ابراز داشت: در روایات آمده که بیشترین افرادی که به جهنم می روند به واسطه گناهان زبانی است که آنها مرتکب می شوند.
محمدی با یادآوری اینکه خداوند در سوره " الرحمان"به نعمت زبان اشاره می فرماید، اظهار کرد: زبان عمده ترین وسیله ای است که انسان ها به کمک آن با یکدیگر ارتباط کلامی برقرار می کنند و همچنین ایجاد مفاهیم و انتقال از طریق زبان صورت می گیرد.
وی ملاک ارزش و معرفی شخصیت انسان و ترازوی عقل را زبان وی عنوان کرد و بیان داشت: بی شک برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند جامعه را از آثار سوء گناهان مربوط به زبان آگاه سازد.
هنرمند نقاش زنجانی افزود: چنانچه آثار و تبعات سوء گناه در جامعه از زبان هنرگفته شود از سوی اقشار مختلف مردم بیشتر پذیراتر خواهد بود زیرا زبان هنر یک زبان معرفتی بوده و نیازی به ترجمه آن نیست.
وی در پایان برنامه ریزی دقیق و درست، استفاده از متخصصان علمی و تجربی، اطلاع رسانی خوب و مناسب را از جمله عوامل ارتقای کیفیت برگزاری این جشنواره برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما