محمد فوقی، مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد مازندران، امروز(7شهریور) در گفتگو با خبرنگار شبستان از برگزاری مراسم اختتامیه طرح های اوقات فراغت کانون های مساجد این استان همزمان با دهه کرامت خبر داد و فعالیت مربیان و مدیران کانونها را در برگزاری کلاسهای اوقات فراغت امسال قابل تقدیر ارزیابی کرد.
وی با اشاره به اینکه باید برنامه های فرهنگی به تاسی از برنامه های دهه کرامت برگزار شود، تصریح کرد: با اجرای هدفمند برنامه های فرهنگی و هنری در مسیر معارف اهل بیت(ع)، توفیق خدمتگزاری را به این خاندان پیداخواهیم کرد و باید به سمتی پیش برویم که حتی برنامه های هنری ما نیز رنگ و بوی مذهبی داشته باشد.
فوقی گفت: اوقات فراغت فرصتی مغتنم به منظور فراهم آوردن بستری مناسب برای جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به برنامه های کانون های فرهنگی مساجد بوده که این امر با برنامه ریزی جامع و دقیق، استفاده از تمام ظرفیت ها، تنوع بخشی به فعالیت ها و برنامه ها و اهتمام نسبت به اجرای فعالیت های شادی آفرین و نشاط آور در پرتو آموزه های دینی محقق می شود.
وی در ادامه ضمن قدردانی از تلاش مسئولان کانونهای مساجد در این استان به فلسفه شکل گیری ستاد اوقات فراغت دبیرخانه کانون های مساجد اشاره کرد و افزود: انسجام و ساماندهی فعالیت ها و برنامه های اوقات فراغت، هماهنگ سازی و ایجاد وحدت رویه در برنامه ها و فعالیت ها، شناسایی ظرفیت های کانون ها و ارتقاء سطح توانمندی آنها، فراهم آوردن زمینه جذب هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان به مساجد از اهداف طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد است.
فوقی گفت: در جامعهای که فعالیتهای قرآنی، دینی، فرهنگی، هنری و کلاسهای آموزشی در سطح وسیع برگزار شود جوانان و نوجوانان آن منطقه از آگاهی بالایی در حل مسائل و مشکلات فردی و اجتماعی برخوردار میشوند.
وی با اشاره به نقش سازنده مسائل قرآنی و تربیتی در رفع بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی، تصریح کرد: کانونهای مساجد نقش بسیار مهم و حساسی در برابر جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن دارند و باید بهصورت فعالتر در تمام عرصهها حضور یابند.
فوقی با اشاره به فعالیت 806 کانون فرهنگی و هنری در استان مازندران در خصوص کلاسهای برگزار شده طرح اوقات فراغت امسال در 378 کانون مساجد این استان گفت: این کلاسها در رشتههای مختلف و با حضور مربیان مجرب و با برنامهریزی دقیق برگزار شد که کلاسهای قرآنی شامل حفظ، روخوانی، تجوید، مفاهیم و کلاسهای هنری شامل خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، بازیگری، تئاتر و طراحی، برگزاری کلاس های احکام، برگزاری کلاس های نهج البلاغه، برگزاری کلاس های آموزشی و تقویتی شامل کامپیوتر، ریاضی، فیزیک و...، برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی، پاسخ به سئوالات شرعی، اجرای برنامه های فرهنگی و ورزشی، اجرای تفسیر کوتاه، اجرای طرح قرآنی 1447و ... بوده است.
وی به فعالیت های ستاد اوقات فراغت مازندران اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی این ستاد پیش از فرا رسیدن فصل تابستان انجام شده و در حال حاضر با جمع آوری گزارش های رسیده از سوی کانون ها بیش از 50هزار نفر در فعالیت های طرح اوقات فراغت کانون های مساجد این استان شرکت کردند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران بر فعالیت بیشتر کانون های روستایی در طرح اوقات فراغت تأکید کرد و اذعان داشت: این کانون ها می توانند یک ظرفیت و پتانسیل در راستای اهداف کانونی و مسجدی برای حضور پررنگ نوجوانان و جوانان در فعالیت های دینی با وجود هجمه های دشمنان برای دور شدن این نسل از مسجد باشند.
پایان پیام/
نظر شما